Studiejobs.dk
    
Grafiker  
Brænder du for at lave grafik med blikfang? Har du sans for farver, fængende layout og detaljer? Og kan du trylle med grafiske programmer?

Vi søger en iderig og kreativ grafiker som formår at lave lækkert grafisk design som fænger i forbindelse med både ekstern og intern marketing både på tryk og web (flyers, plakater, hjemmeside, nyhedsbreve, menukort, salgsmateriale, videoer mm).

Du kommer til at arbejde med en meget høj grad af fleksibilitet og frihed hvorfor det er vigtigt at du formår at arbejde selvstændigt, er pligtopfyldende. Det er vigtigt for os at du går op i dit arbejde som helt naturligt altid er af høj kvalitet, også selv om der pga. tempoet i branchen ofte er stramme deadlines og skal arbejdes hurtigt. Det er vigtigt at du har sans for detaljer og kan levere et komplet og gennemarbejdet stykke arbejde

Hvad bliver dine opgaver?
Vi lægger vægt på at du motiveres af at bidrage med din kreativitet og dine gode ideer inden for de rammer som vores koncept udgør. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en journaliststuderende / tekstforfatter, eventkordinator og ledelsen. Vi forventer selvfølgelig at du er superbruger af grafiske programmer men har ikke holdning til om det er Photoshop, Illustrator, In Design eller andet.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Et selvstændigt og fleksibelt job 5 – 15 timer pr. uge. Vi kan tilbyde dig gode omgivelser, med et job du enten vil kunne udføre hjemme eller i vores lokaler.

Er du interesseret i jobbet så send dit CV og en ansøgning til. : jobinnightlife@gmail.com og
skriv "Grafiker" i emne-feltet.
Att. Karsten

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
28-10-2019

(Opslået: 17-09-2019)
Betingelser
5 - 10  timer pr. uge
130+ kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Karsten
Virksomhed:
Karsten
Virksomhed:
LG39
Løngangstræde 39
1468 - København K
Tlf. 2020 8154
jobinnightlife@gmail.com