Studiejobs.dk
    
Freelance Match Reporter (Basketball, Volleyball, Håndbold)  
Basketball entusiaster søges!

RT Sportscast har mange års erfaring i at levere live statistik fra fodbold, basketball, volleyball, ishockey og håndboldkampe, og vi udvider hele tiden vores marked og derfor mangler vi folk i hele Danmark til at dække alle de førnævnte sportgrene. Derfor søger vi sports-entusiaster til at dække kampe uanset om du bor i Maribo, Skagen, Tønder, Rønne eller København.

Opgaven består i, på engelsk, at kommentere en kamps forløb direkte til vores callcenter, som så omsætter dine informationer til live statistik. Udgifter til transport og entré afholder du selv. Vi betaler 60-75 euro per kamp.

For at komme i betragtning, skal du have styr på fodbold og/eller en af de andre sportsgrene og have tid og lyst til at se kampene live. Du skal kunne tale engelsk og være ansvarlig og professionel i dit arbejde. Kommenteringen følger fastlagte regler og det er IKKE et journalist job.

Send en kort ansøgning til karsten.sorensen@rtsportscast.com, med angivelse af hvilke hold du kan dække i dit område. Ansættelse vil foregå løbende, så skynd dig at sende din ansøgning.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
15-09-2018

(Opslået: 30-08-2018)
Betingelser
0-10  timer pr. uge
60 euro per kamp kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Karsten Sørensen
Virksomhed:
Karsten Sørensen
Virksomhed:
KMS Consult
Bøgelien 3
8920 - Randers NV
Tlf. 60372077
karsten.sorensen@rtsportscast.com