Studiejobs.dk
    
Match-reporter (Fodbold, Håndbold) Viborg/Skive/Holstebro  
Realtime Sportscast (www.rtsportscast.com) er en virksomhed, som udbyder live data fra fodbold, basketball, volleyball og håndbold kampe i hele verden. Til det formål bruger vi match reportere, der skal rapportere kamp data fra det sted hvor kampene spilles. Denne rapportering foregår på engelsk og følger en guide med faste kommandoer.

Som match reporter skal du kunne tale engelsk på samtale niveau. Du skal være punktlig og professionel i dit arbejde. Du skal have et godt kendskab til mindst en af de sportsgrene som er relevante i dit område. Vi tilbyder opgaver - og du vælger selv hvor meget du har tid/lyst til. Egen bil er en fordel, men ikke et krav. Ansøgere under 18 år har ingen interesse.

Vi søger p.t. flere match reportere til at dække kampe i forskellige områder af Danmark. Primært Fodbold og håndbold, men Volleyball og basketball kan også blive relevant. Lige nu mangler vi i områderne: Viborg/Skive/Holstebro ... men søg bare hvis du bor et andet sted.

Send en kort ansøgning til karsten.sorensen@rtsportscast.com som fortæller hvilke sportsgrene du er interesseret i og hvor du bor - så sender vi materiale som beskriver arbejdet mere detaljeret.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
15-09-2018

(Opslået: 30-08-2018)
Betingelser
0-10  timer pr. uge
ca. 200,- pr. time kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Karsten Sørensen
Virksomhed:
Karsten Sørensen
Virksomhed:
KMS Consult
Fyensgade 14 st.tv.
8900 - Randers C
Tlf. 60372077
kms_rb@hotmail.com