Studiejobs.dk
    
Megafon søger interviewere til vores hovedkontor på Frederiksberg  
- VI ANSÆTTER LØBENDE -
Analysefirmaet MEGAFON, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser (fx exitpolls i forbindelse med valg og afstemninger) for TV2 Nyhederne søger nye interviewere til vores lokaler på Frederiksberg med mulighed for at tiltræde i nærmeste fremtid.

Som interviewer hos MEGAFON vil du komme til at foretage interview, der kan omhandle aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil.
Du har også muligheden for, at komme ud og gennemføre personlige interviews i centre, i busser eller tog etc. hvis det er noget du finder spændende.

En stor del af MEGAFONs kunder er offentlige, hvilket betyder, at mange af MEGAFONs undersøgelser er samfundsrelevante, og resultaterne heraf, ses derfor også ofte i de danske medier.

MEGAFON gennemfører, om end mindre tit, også produktrelaterede undersøgelser, f.eks. evalueringsundersøgelser af nye produkter, kendskabskampagner m.fl.

Et par vigtige pointers

• Vi er en analyseinstitution og jobbet adskiller sig derfor markant fra andre jobs som f.eks. telefonsælger. Her er kvaliteten i fokus og respondenterne du vil få fat i, er overvejende positive og vil ofte meget gerne deltage i de spændende og samfundsrelevante undersøgelser vi gennemfører.

• Vi arbejder ikke med akkordløn her, men giver i stedet en fast timeløn.

• Interviewerjobbet er fleksibelt, og man selv er med til at planlægge sine vagter. Det eneste vi kræver af dig er, at du kan tage mindst én fast vagt om ugen. Har du behov for at arbejde mere, så kan du ud over din faste vagt, booke lige så mange vagter online som du ønsker. Mange af vores undersøgelser gennemføres om eftermiddag/aften, men der vil også være mange opgaver i dagtimerne.


Er du udadvendt af natur, ikke bange for at tale med tilfældige og forskellige mennesker, besidder en venlig og behagelig telefonstemme samt har tid og lyst til at arbejde for MEGAFON, hører vi meget gerne fra dig i nærmeste fremtid. Vi ansætter løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt via følgende link:

https://www.megafon.dk/582/intervieweransogning


Du er også velkomme til at ringe på 77 41 41 41 for yderligere informationer.


Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
15-05-2018

(Opslået: 04-04-2018)
Betingelser
5,5-30  timer pr. uge
95-125 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Oliver Brydensholt
Virksomhed:
Oliver Brydensholt
Virksomhed:
MEGAFON
MEGAFON
Alhambravej 12
1826 - Frederiksberg C
Tlf. 77 41 41 41
job@megafon.dk