Studiejobs.dk
    
Sælger  
DYKCEN søger sælger på heltid/deltid

Dykkercenteret, der er specialiseret i udstyr til snorkling og dykning søger en sælger der forstår at yde en kompetent og behagelig betjening af vores mange kunder.
Du skal have erfaring i salg fra tidligere job og kunne lide en travl hverdag, hvor kunden er i fokus.
Du skal være mødestabil, smilende og besidde evnen til at lave plus og mersalg, der er medvirkende til at kunden får den bedste oplevelse, når de er af sted.
Det er på ingen måde et krav at du kender til denne branche, da du vil blive sat godt ind i produkterne. Det er selvfølgelig omvendt ikke nogen ulempe hvis du har snorklet eller dykket. Du skal grundet den foreliggende juletravlhed, regne med selv, at skulle bruge lidt tid på hurtigt at komme ind i produkterne, så du kan yde den kompetente betjening vi er kendt for.
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor man får lov til udføre alt det forskellige arbejde, der er forbundet med en butik og hvor der altid er masser at se til, også i perioder uden kunder.
Vi har også netbutik tilknyttet og noget af arbejdet vil også være relateret hertil, hvorfor det er et krav at dit skriftlige dansk er på et højt niveau.
Vi søger en sælger, der kan starte med meget kort varsel.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
20-08-2018

(Opslået: 10-07-2018)
Betingelser
8-12  timer pr. uge
115 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Henrik Forsstrøm
Virksomhed:
Henrik Forsstrøm
Virksomhed:
DYKCEN
H. C. Ørstedsvej 23
1879 - Frederiksberg C
Tlf. 33232662
hf@dykcen.dk