Studiejobs.dk
    
Bistromedarbejder under 18 år, 12 timer pr. uge  
UNGARBEJDER TIL IKEAS BISTRO
Du ser lidt anderledes på tingene. I varehusets restaurant forbereder og sælger du kolde og varme retter til de mange kunder, der dagligt besøger os. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

KAN MAN FÅ EN GOD MADOPLEVELSE I ET VAREHUS?
Ja, det kan man! Maden i IKEA skal være af god kvalitet, og vi sætter en ære i, at den altid opleves som inspirerende og lækker - til en god pris. I bistroen ved udgangskasserne sørger vi i fællesskab for at give hver enkelt kunde en god madoplevelse.

GIV GÆSTERNE APPETIT PÅ MERE
Hver dag giver dit gode humør vores gæster lyst til at besøge varehuset igen, når du betjener dem i bistroen. Du sørger for løbende at klargøre og tilberede maden i bistroens sortiment, herunder hotdogs, pizza mv., som fremstår appetitvækkende. Samtidig sikrer du en høj hygiejnestandard, så bistroen er ren og indbydende.

Vi søger en medarbejder i alderen 16-18 år, der har afsluttet 9. klasse.

BLIV OPLÆRT AF DYGTIGE KOLLEGER
Når du starter, sørger vi for den rette oplæring. Så du sammen med resten af teamet kan møde de mange kunders forventning om god mad til lave priser. Det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag med mange kunder, og at du har et øje for detaljer, så alt fremstår indbydende. Det er hårdt fysisk arbejde - men vi løfter i flok, så du står aldrig alene.

Jobbet er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge, hvor du arbejder 1-2 aftener om ugen (typisk kl. 16.00-21.30) samt hver anden weekend (inden for tidsrummet kl. 07.00-21.30).

ER DU SULTEN EFTER MERE?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Send din ansøgning hurtigst muligt via linket her: https://jobs.brassring.com/1030/ASP/TG/cim_jobdetail.asp?partnerid=13900&siteid=5030&AReq=282064BR

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
07-06-2017

(Opslået: 27-04-2017)
Betingelser
12  timer pr. uge
Overenskomst kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Anne Timmermann
Virksomhed:
Anne Timmermann
Virksomhed:
IKEA Aarhus
IKEA Aarhus
Graham Bells Vej 7-11
8200 - Aarhus N
Tlf. 41214497
anne.timmermann@ikea.com