Studiejobs.dk
    
Norsk oversætter til dansk design-virksomhed  
Vi søger en dygtig oversætter, som kan hjælpe med at oversætte vores danske hjemmeside til norsk, samt løbende hjælpe med oversættelse af nyhedsbreve, annoncer og lignende.

Din profil

• Du skal kunne skrive Norsk og forstå Dansk
• Arbejde selvstændigt og struktureret
• Indblik i SEO er et plus, men ikke et must
• Overholde deadlines

Du er dygtig til at kommunikere og formidle et budskab. Norsk er dit modersmål, alternativt har du oparbejdet norskkundskaber på universitetsniveau eller lignende.
Du arbejder selvstændigt og omhyggeligt. Du elsker at skrive og formidle et budskab. Du er ansvarsbevidst og overholder deadlines. Vi vil som regel forberede så meget arbejde vi kan på forhånd, men vi forventer også du er fleksibel og kan hjælpe til med kort varsel. Du udfører en korrekt oversættelse af det ønskede materiale, men tilpasser det til det norske sprog og vendinger.

Vi tilbyder
En selvstændig og fleksibel stilling, hvor der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra. Til en start skal hele vores hjemmeside oversættes, hvor du må forvente at bruge 5-10 timer om ugen. Herefter vil der cirka være arbejde til gennemsnitligt 1-2 timer per uge til oversættelse af nyhedsbreve og annoncer.

Jobbet vil være timelønnet.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Om byRavn
Hos byRavn sælger vi lædervarer over vores webshop (www.byRavn.dk). Vi går meget op i, at hvert produkt er unikt og at kunden kan få skræddersyet nøgleringe, bælter, armbånd mm., så det passer til kundens ønsker. Vi har vores værksted i Snoghøj (Fredericia), hvor vi selv producerer alle vores produkter. Vores marked er i Danmark, men vi har besluttet os for at udvide med en norsk webshop.

Spørgsmål?
Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte Tenna Svenssen på telefon: 30 24 77 15.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt pr. e-mail til byRavn@byRavn.dk

Endelig frist for ansøgning er den 31. august 2017.


Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
10-09-2017

(Opslået: 16-08-2017)
Betingelser
2-10  timer pr. uge
100-140,-  kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Peter Ravn
Virksomhed:
Peter Ravn
Virksomhed:
byRavn
Plantagevej 60
7000 - Fredericia
Tlf. 60108297
byRavn@byRavn.dk