Studiejobs.dk
    
Studentermedhjælper til ekstra bladets analyseafdeling  
Ekstra Bladet er Danmarks største digitale medie med over 250 millioner sidevisninger om måneden. De seneste par år har Ekstra Bladet, sammen med resten af JP/Politikens Hus, foretaget en kraftig oprustning i forhold til brugen af data som et helt centralt omdrejningspunkt i virksomhedens langsigtede strategi. Vi vil være markedets bedste til at arbejde bruger- og datadrevet, fordi vi ved, at data kan være en afgørende faktor både redaktionelt og kommercielt. Vi er allerede nået langt, men vi stræber hele tiden efter det næste niveau.

Ekstra Bladet søger derfor en studentermedhjælper, der i praksis kan lave udtræk fra Google Analytics og Big Query, samt finde og uddrage mønstre, tendenser og indsigter, der gør den data brugbar for vores redaktionelle og kommercielle kollegaer.

Du vil blive en del af Ekstra Bladets analyseafdeling og arbejde sammen med dygtige kollegaer med stærk faglighed inden for bl.a. webanalyse, datavisualisering, kvantitativ og kvalitativ brugerundersøgelse, statistik og projektledelse. Du vil blive del af en åben og uformel kultur, hvor du vil understøtte det løbende rapporteringsbehov og indgå i samarbejde med vores dygtige dataanalytikere.

Du identificerer dig selv med det meste af følgende:
• Erfaring med Google Analytics og/eller Big Query
• Erfaring med Excel
• Naturlig interesse for hele dataområdet.

Det vil endvidere være et plus, hvis dine erfaringer og kompetencer skulle vise sig også at falde inden for et eller flere af følgende områder:
• Erfaring med databaser, herunder SQL

Send din ansøgning til lars.gundersen@eb.dk. Hvis du vil vide mere inden du søger, er du velkommen til at ringe til Lars Gundersen på telefon 31 32 32 02.

Vi vil løbende indkalde til samtale, men ansøgningsfristen er d. 15. september 2017.
Ansættelse hurtigst muligt.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
09-10-2017

(Opslået: 29-08-2017)
Betingelser
16  timer pr. uge
120-140 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Lars Gundersen
Virksomhed:
Lars Gundersen
Virksomhed:
Ekstra Bladet
Rådhuspladsen 37
1785 - København V
Tlf. 31323202
lars.gundersen@eb.dk