Studiejobs.dk
    
Pr studerende med ben i næsen  
Elsker du at kunne sætte dit navn på en artikel, som ryster status quo-situationer i samfundet? Har du lyst til at skubbe til eksisterende etablerede aktører på et marked der er ulovligt prisreguleret? Vær med til at få samfundets øjne op for, at producenterne af designervarer foretager ulovlig praksis, for at sikre højest mulige indtjening til dem selv. Det er kunderne der lider, og det har BESTEMT besluttet sig for at gøre noget ved.

BESTEMT

BESTEMT har sat sig for at gøre godt design billigere. Din indkomst afgør ikke din kærlighed til et lækkert design, og derfor mener BESTEMT, at det skal være tilgængeligt for os alle sammen. Samme vejledende priser dominerer det danske marked uanset om man står i en fysisk butik eller webshop. Dette er en konsekvens af producenternes ulovlige prisstyring, som i sidste ende fører til at kunderne betaler alt for høj pris.

BESTEMT vil gøre det nemt for kunderne at forhandle sig til den bedst mulige pris, uden individuelt at skulle fra butik til butik og diskutere med hver ekspedient. Med Omvendt Auktion i møbelbranchen sikrer BESTEMT de bedste priser til kunderne på alle de kendte designklassikere.

Som hårdnakket journalist ved BESTEM T skal du kunne:

- Opsnuse den gode kritiske vinkel på historie der alt for længe har stået stille
- Være klar til at vende massiv modstand fra konkurrenterne til god PR for BESTEMT
- Skrive artikler, der åbner øjnene for den designelskende danske forbruger
- Tage ansvar for at få bredt BESTEMT brandet i sammenhæng med ledelsens vision

BESTEMT søger journaliststuderende, der stadig har mindst et par år tilbage på studiet, og som har lyst til at indgå i en dynamisk ung virksomhed med højt til loftet og store armbevægelser. Lønnen er konkurrencedygtig og stillingen er 5-10 timer om ugen med stor fleksibilitet for eksaminer og skolerelaterede aktiviteter. Ansøg via email: lh@opiaheadhunting.dk

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
15-10-2017

(Opslået: 04-09-2017)
Betingelser
15  timer pr. uge
110 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Louise Hansen
Virksomhed:
Louise Hansen
Virksomhed:
Opia
Møllevangs Alle 142
8000 - Aarhus
Tlf. 28579972
lh@opiaheadhunting.dk