Studiejobs.dk
    
Studentermedhjælp til teknisk dokumentation  
Vi leder efter en studentermedhjælp til arbejde med teknisk dokumentation.

Du bliver en del af Alstom’s hold på Amerika Plads 19, København Ø, og du skal bl.a. arbejde med håndtering af dokumentation til underleverandører og hjælp til færdiggørelse af teknisk dokumentation (copy/paste opgave) til brug for arbejde langs med togsporene på Signalprogrammet’s Fjernbane Øst projekt: (https://www.bane.dk/da/Borger/Baneprojekter/Signalprogrammet/Om-signalprogrammet).

Dine hovedopgaver vil bestå af at forberede og sende dokumentation til underleverandører, hvilket indebærer download af dokumentation, printning, scanning, udarbejdelse af følgebreve og sende dokumentation. Derudover vil der også være lignende opgaver til brug for internt arbejde og simple opgaver i dokumenter.
Du vil blive aflønnet pr. time, og der er brug for din hjælp ca. 5-10 timer om ugen, som skal placeres inden for almindelig arbejdstider for kontor mellem kl. 8-17.
Der er ikke tale om en tidsbegrænset stilling.

Din profil:
1. Dansk som modersmål eller på højt niveau samt engelsk på højt niveau.
2. Du er i gang med en videregående uddannelse, der er ikke krav til hvilken.

Alstom stræber efter mangfoldighed, hvor vores medarbejderes baggrund, erfaring, viden og personlighed beriger forretningen.

Spørgsmål til stilling kan rettes til Documentation Manager Susanne Engkilde, 2897 9651. Er du den rette person til dette job? Så inviterer vi dig til at søge denne stilling hurtigst muligt ved at sende din ansøgning på mail til HR Manager Gabriella Sjøstrand: gabriella.sjostrand@alstomgroup.com eller Documentation Manager Susanne Engkilde: susanne.engkilde@alstomgroup.com og gerne inden d. 20. September 2017.
Ansøgningerne vil blive vurderet løbende. Bemærk venligst at stillingen kan være besat før søgefristen udløber.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
20-09-2017

(Opslået: 06-09-2017)
Betingelser
5-10  timer pr. uge
120 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Susanne Engkilde
Virksomhed:
Susanne Engkilde
Virksomhed:
Alstom
Amerika Plads 19
2100 - København Ø
Tlf. 28979651
Susanne.engkilde@alstomgroup.com