Studiejobs.dk
    
Medarbejdere til kundeservice, 12 timer pr. uge  
TÆT SAMARBEJDE MED GODE KOLLEGER
Du arbejder i én af vores kundeservice afdelinger. Kundeservice består af flere forskellige afdelinger, såsom kassen, vareudleveringen, retur, info/småland eller i service. Vi er i hver afdeling medarbejdere med mange forskellige baggrunde. Sammen hjælpes vi ad for at udvikle os selv, hinanden og IKEA. Vi ved, at du skal udvikle dig på din egen måde - ud fra dine talenter. Samtidig lærer du en masse kollegaer at kende. Det giver et stærkt netværk.

KUNDEN I HJERTET
Som medarbejder i kundeservice, er en stor del af din dag mødet med kunden. Du kan lide at hjælpe kunden og give dem den bedste købsoplevelse. Med rigtig mange mennesker omkring dig hver dag er du klar til at møde alle kunderne med smil og god service. Det gør du ved at hjælpe og rådgive dine kunder ud fra deres behov og ønsker. Når du ikke er omkring kunderne, sørger du for at vedligeholde og rydde op i de forskellige kundeområder.

VIL DU MØDE NYE MENNESKER HVER DAG?
Vi ser gerne at du har erfaring med kundeservice og energi til at møde rigtig mange mennesker hver dag. Du har overskuddet til at give dem et smil, så de altid får en god oplevelse. Du er positivt person, som kan holde hovedet kold når der er travlt og køerne er lange. Du trives med højt tempo og er ikke bange for at tage fat og have et fysisk arbejde.

VIL DU VÆRE MED I VORES FÆLLESSKAB?
Vagterne er på typisk 12 timer pr uge, med ca. 2 aftenvagter pr uge, samt hver anden weekend. Hvis du er interesseret, kan der være flere vagter i ferie og mulighed for at tage ekstra vagter efter ønske.

Send din ansøgning senest tirsdag d. 26 september 2017, via www.ikea.dk/job. Hvis vi vælger at gå videre med din ansøgning, vil første del af rekrutteringen vil være et gruppeinterview torsdag d. 05 oktober 2017 fra kl. 15:00 – 18:00, hvor du skal kunne deltage for at komme i betragtning til stillingen.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
21-10-2017

(Opslået: 10-09-2017)
Betingelser
12  timer pr. uge
114,42 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Louise Hoffman
Virksomhed:
Louise Hoffman
Virksomhed:
IKEA Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. 70150909
louise.hoffman@ikea.com