Studiejobs.dk
    
Facebook, snapchat og instagram  
Er du kongen eller dronningen af de sociale medier?

Vi søger med omgående virkning noget hjælp, til at opbygge og vedligeholde vores profiler på de sociale medier for www.gaspatroner.dk og www.festministeren.dk

Vi forestiller os at det tager 10-12 timer om ugen, så du kan fint have dette ved siden af dit eventuelle studie, og det kan forgå fra din egen computer, så du behøver ikke at bo her i nærheden!

Dine opgaver vil være at opbygge en stærk profil til os på de forskellige sociale medier, og sørge for at vi får et stigende antal følgere.

Vi vil derfor også gerne have at du bruger en del af din arbejdstid, på at finde relevant indhold som vi kan sende ud til vores følgere.

Slutteligt er det også din opgave at lave almindelig kundesupport igennem disse kanaler, så de kunder der henvender sig til os igennem de profiler får lynhurtigt svar.

Vi har en fuldtids grafiker, der kan lave de stykker grafik som du vil have, og er der andre ting der ville være smarte så siger du til. Vi lægger gerne præmier og penge til konkurrencer osv.

Lyder det som noget for dig? For at kunne søge er det et krav at du selv allerede har en aktiv profil på Snapchat, Instagram og Facebook. Har du det, så skriv en e-mail til henrik@webshoppen.org og fortæl hvorfor det skal være dig, hvilken timeløn du gerne vil have og link til de profiler du har på de forskellige sociale medier.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
24-10-2017

(Opslået: 13-09-2017)
Betingelser
10-12  timer pr. uge
100 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Henrik
Virksomhed:
Henrik
Virksomhed:
Komplet Marketing ApS
Stendalvej 8
8620 - Kjellerup
Tlf. 22824085
kontakt@kompletmarketing.dk