Studiejobs.dk
    
Global virksomhed søger ambitiøs studerende med brede it egenskab  
Har du teknisk flair og kan vedligeholde hjemmesider?
Har du lyst til et studiejob i et lærerigt miljø med alsidige arbejdsopgaver?
Lyder det som noget for dig, at blive en del af et arbejdsmiljø, hvor initiativer afføder muligheder?
Kunne du tænke dig at blive en del af et team, som bl.a. beskæftiger sig med online markedsføring, reklamer og branding og drømmer du om muligheden for at skabe dit eget job i en innovativ virksomhed?

Så er det måske lige dig, vi står og mangler!

Hvis du er topmotiveret og har interesse og sans for online markedsføring og kommunikation, så søger NATULIQUE i Århus en studentermedhjælper og/eller praktikant med flair for at arbejde med digitale og sociale medier.

Vi tilbyder en nytænkende arbejdsplads, som ruster dig til det internationale arbejdsmarked og senere mulighed for tilbud om internships i bl.a. New York og Hong Kong. Samtidigt tilbyder vi et studierelevant job, som vil udfordre dig på din kreativitet, dit engagement og dine systematiseringsevner i forbindelse med kontorrelaterede ad hoc-opgaver af enhver art.

NATULIQUE er et af de førende beauty brands inden for naturlige og økologiske hårprodukter. Vi udvikler hele tiden vores sortiment og er tilmed certificeret BIOCERT360. Vi stiller høje krav til en miljørigtig standard, og derfor forsøger vi hele tiden gennem forskning at begrænse brugen af kemikalier til et minimum.

Virksomheden er beliggende på Aarhus Havn i nye, lyse og lækre lokaler med både by- og havudsigt, hvor vi er en del af et fantastisk kontorfællesskab. Der er fri adgang til vores enestående frokostordning, som dagligt serverer er væld af lækre salater, smørrebrød, varme retter og sunde snacks.
Stillingen som studentermedhjælper har opstart snarest muligt, og vi forventer, at du arbejder ca. 2 eftermiddage om ugen. Vi er meget fleksible, og du vil derfor få en freelance-stilling, hvor du overvejende selv bestemmer arbejdstider og –dage.
Kontakt os for at aftale nærmere hvis du er interesseret i praktikophold.

Dine arbejdsopgaver bliver meget varierede, men kommer hovedsageligt til at dreje sig om onlinevirksomhed – markedsføring, udvælgelse af grafisk materiale, idéudvikling, indlæg til blogs, sociale medier mm.

Du er under uddannelse, og har gerne erhvervserfaring fra tidligere. Du har sans for at arbejde med og vedligeholde hjemmesider. Du kan ubesværet begå dig mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk. Du er god til at skabe overblik, systematisere og kommunikere – især online. Du har et stort kendskab til sociale medier, og kan håndtere grafisk materiale. Du har gå-på-mod, er selvstændig og løsningsorienteret. Du har humor og en positiv indstilling.

Hvis du er interesseret i at blive en aktiv medspiller i en århusiansk-baseret virksomhed, der sælger lækre, naturlige og økologiske produkter til det meste af verden, så kontakt os for yderligere information eller send din ansøgning + CV til:

Line Lundgaard Kristensen
Line@NATULIQUE.com

Mærk din mail med ’Studentermedhjælper’ i emnefeltet, og vedlæg gerne en referenceliste med et par kontaktpersoner (navn, titel, relation, telefonnummer) fra tidligere stillinger, som vi må ringe til.
Vi glæder os til at høre fra dig

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
22-11-2017

(Opslået: 12-10-2017)
Betingelser
10-12  timer pr. uge
Aftales v. samtale kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Line Kristensen
Virksomhed:
Line Kristensen
Virksomhed:
NATULIQUE
Balticagade 10
8000 - Aarhus C
Tlf. 87300714
line@natulique.com