Studiejobs.dk
    
Artikelskribent  
Vi søger med omgående virkning en dygtig skribent, med flair for at skrive computer relaterede artikler. Vi skal have skrevet en her del artikler om virus, malware, spyware, phishing osv.

Artiklerne skal være førsteklasses, og give læseren en grundig introduktion til emnet, og en guide til hvordan man beskytter sig, inklusive en gennemgang af de mest populære programmer på området, forskellen på dem, kvaliteten osv.

Herefter ønsker vi en gennemgang af alle danske "Tjen penge for at se videoer eller svar på spørgsmål" sider. Vi ønsker en objektiv med dybdegående gennemgang af Eovendo, Toluna og hvad de nu ellers hedder. Vi vil gerne give vores læsere et klart billede på om forsideløfterne nu rent faktisk holder stik. Hvor svært er det? Hvor mange penge kan man tjene om ugen? hvordan får man dem udbetalt? osv.

Føler du at det lige er dig, og har du kvalifikationerne? Så giver vi 100 kroner i timen for dette hjemmearbejde, og du kan arbejde på de tidspunkter, hvor det passer dig bedst. Send en ansøgning til kontakt@kompletmarketing.dk og fortæl hvorfor det skal være dig.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
28-02-2018

(Opslået: 19-02-2018)
Betingelser
5-10  timer pr. uge
100 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Henrik
Virksomhed:
Henrik
Virksomhed:
Komplet Marketing ApS
Stendalvej 8
8620 - Kjellerup
Tlf. 22824085
kontakt@kompletmarketing.dk