Studiejobs.dk
    
Megafon søger selvstændige businterviewere i Aalborg og omegn  
MEGAFON SØGER SELVSTÆNDIGE BUSINTERVIEWERE I AALBORG OG OMEGN

Analysefirmaet MEGAFON, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser for TV2 Nyhederne og Politiken, søger selvstændige og ansvarsbevidste interviewere til at foretage interview i busser i Nordjylland.

For mere information om MEGAFON besøg vores hjemmeside www.megafon.dk

I samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab foretager MEGAFON interview i busserne, for at sikre en fortsat høj kvalitet på busnettet i Nordjylland. Vil du derfor være med til at gøre en forskel i dit lokalområde samt er du åben af natur, selvstændig og god til at kommunikere med andre mennesker, så er det måske dig vi står og mangler!

Arbejdstiden er mellem 5-25 timer om ugen og stillingen er særdeles velegnet som studiejob/deltidsjob, da arbejdstiden er relativt fleksibel og kan placeres på de dage i ugen, der passer dig bedst.

Der skal i løbet af en måned både foretages interview om morgenen, eftermiddagen og aftenen. Det vil derfor være en fordel, hvis du har studiefri / fri fra andet arbejde en til to dage om ugen. Endvidere vil der et par gange om måneden skulle foretages interview i weekenden. Arbejdstiden vil primært være placeret mellem kl. 6-10 og kl. 13-18.

Da interview indsamles/ indtastes på smartphone eller tablet kræver jobbet et vist niveau af tekniske evner samt, at du har adgang til en smartphone eller tablet. Derudover er det vigtigt, at du har adgang til internet derhjemme, da megen kommunikation foregår herigennem. Da interview gennemføres på dansk forventes det endvidere, at du taler flydende dansk.


Vi tilbyder til gengæld:

• Arbejde 20-60 timer om måneden
• Fleksible arbejdstider/-dage
• Stort ansvarsområde
• Selvstændige arbejdsopgaver
• God fast timeløn på 115-120 kr. i timen


Hvis jobbet har vakt din interesse og du som person er udadvendt, godt kan lide en høj grad af selvstændighed i dit arbejde samt er bosiddende i Region Nordjylland, så håber vi at høre fra dig!

Du kan søge jobbet på nedenstående link:
https://www.megafon.dk/582/intervieweransogning/


Har du tidligere joberfaring med interview, må du meget gerne skrive dette i din ansøgning.


Ansøgningsfrist: d. 17. maj 2018


Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Oliver Brydensholt på tlf. 77 41 41 41.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
10-03-2019

(Opslået: 07-02-2019)
Betingelser
ca. 10  timer pr. uge
115-120 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Keith Thomsen
Virksomhed:
Oliver Brydensholt
Virksomhed:
MEGAFON
Alhambravej 12
1826 - Frederiksberg C
Tlf. 77 41 41 41
kt@megafon.dk