Studiejobs.dk
    
Skarp studentermedhjælper til kundesupport på lejeboligmarkedet  
Er du en god relationsskaber på jagt efter et studiejob, hvor du får indflydelse og kan se resultatet af dit arbejde?

Kodyl er en hurtigvoksende startup beliggende i Aarhus centrum, som hjælper boligsøgende med at finde et nyt hjem. Blandt vores webbaserede services, som benyttes af mere end 100.000 brugere om måneden, finder du blandt andet Akutbolig.dk og Boligbesked.dk

Hos os går tingene stærkt. Vi oplever kraftig vækst, og derfor har vi brug for endnu en studentermedhjælper - og meget gerne én, der har mere end 2 år tilbage af sit studie.

Vores team består af 7 dedikerede medarbejdere, som arbejder selvstændigt og hjælper hinanden. De sætter alle en stor ære i deres arbejde – og det forventer vi også, at du gør.

Jobbet
Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af at yde support til kunder og udlejere, herunder varetagelse af henvendelser på mail, telefon og sociale medier og gennemlæsning og godkendelse af udlejers annoncer.

Dine kvalifikationer
Det giver plus i bogen, hvis du har erfaring med salg- og kundesupport telefonisk og et ekstra plus i bogen, hvis du er vant til at navigere i databaser og arbejde i excelark.

Vi forventer, at du tager ansvar, er grundig og følger opgaver til dørs, så vi trygt kan overlade opgaver til dig, samt at du er:

- en god relationsskaber

- udadvendt og imødekommende 

- detaljeorienteret og har øje for ting, der skiller sig ud

- struktureret og kan arbejde selvstændigt

- god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt

- fleksibel og har mulighed for at arbejde i dagtimerne.

Vi tilbyder et spændende studiejob i en startup, der er i rivende udvikling, hvor din mening bliver hørt. Du bliver en del af et lille, men ambitiøst team, som både knokler og har det sjovt.

Da vi går en travl sommer i møde, har vi brug for en studentermedhjælper, som har mulighed for at tage ekstravagter i juli og august.

Vi har kontor i et hyggeligt og ungt iværksættermiljø i Aarhus midtby med frokostordning, bob og bordtennis. Vil du gerne i betragtning til stillingen, så send din ansøgning samt CV til sine@kodyl.com

Angiv i din ansøgning, hvor mange timer om ugen, du ønsker at arbejde.
Tiltrædelse: snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rette person.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
10-03-2018

(Opslået: 27-02-2018)
Betingelser
8-15  timer pr. uge
efter kvalifikationer  kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Sine Nøjsen Damgaard
Virksomhed:
Sine Nøjsen Damgaard
Virksomhed:
Kodyl ApS
Klostergade 56C
8000 - Aarhus
Tlf. 42308470
sine@kodyl.com