Studiejobs.dk
    
Køkkenkonsulent 12 timer/uge  
BEMÆRK: KAN KUN SØGES PÅ IKEA.DK/JOB

Køkkensælger 12 timer/uge. IKEA Gentofte

Du ser lidt anderledes på tingene. Det gør vi også.
Vi tilbyder jobs, der udfordrer dine evner og inspirerer dig til at udvikle dig.

SALGSASSISTENT I AFDELINGEN FOR KØKKENER
Kan du se muligheder? Kan du rådgive kunderne i en længere proces? Er du ferm til at bruge computer, og få det til at se legende let ud? Så er det måske dig, vi mangler.

I køkkenafdelingen sælger vi hver dag modulopbyggede køkkener, hvidevarer og tilbehør til vores kunder. Vi rådgiver kunden om den bedste løsning for deres behov og hjælper med både design og teknik. Meget af rådgivningen foregår foran computeren, hvor kunden ofte har deres egen HOMEPLANNER tegning med, som vi tager udgangspunkt i. Derudover hjælper vi dem med valg af detaljer og går gerne en inspirationstur med kunden i de køkkener, vi har i vores udstilling.

BLIV EN DEL AF NOGET STØRRE
Køkkenafdelingen er en af de største salgsafdelinger i IKEA Gentofte, og vi er mange kollegaer med en seriøs tilgang til vores arbejde og et rigtig godt sammenhold. Vi hjælper kunden fra idé til køb af hele køkkener eller elementer til at supplere deres nuværende køkken.

DIN HVERDAG VIL BESTÅ AF
• Kundedialog er din vigtigste opgave
• Tegne køkkener efter kundens ønsker og behov
• Sælge hvidevarer og andet tilbehør til køkkener
• Vedligeholde afdelingens høje inspirationsniveau

INSPIRATION OG TEKNIK
Det er vigtigt, at du har gode salgskompetencer og kommunikerer skarpt og tydeligt, kan sætte dig ind i kundens situation og behov og derved give dem den bedste købsoplevelse. Vi sikrer den rette oplæring, så du er klædt godt på til at give den inspiration, som kunden forventer. Det er derfor vigtigt, at du er teknisk velfunderet og hurtigt lærer nye systemer og arbejdsgange. Det er vigtigt at du skal kan se dig selv arbejde for os gennem en længere årrække

ERFARING MED SALG
Du har erfaring med at sælge komplekse varer eller løsninger til kunder. Det er vigtigt, at du har gode salgskompetencer og kommunikerer skarpt og tydeligt, kan sætte dig ind i kundens situation og behov og derved give dem den bedste købsoplevelse. Du har fokus på mersalg, som sikrer, at kunden i sidste ende bliver tilfreds med sit køb.

ER DET NOGET FOR DIG?
Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge, og arbejdstiden vil variere i tidsrummet mandag til søndag fra kl. 16.00-21.00. Du skal forvente at arbejde 1-2 aftener om ugen, samt hver anden weekend.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat.

IKEA er en værdidrevet virksomhed med en passion for livet derhjemme. Hvert produkt, vi fremstiller, er med til at gøre hjemmet til et bedre sted at være. I IKEA Group har vi 328 varehuse i 28 lande. I Danmark har vi 5 varehuse, og er mere end 2300 medarbejdere. Hvis du vil vide mere om IKEA så besøg os på Her

BEMÆRK: KAN KUN SØGES PÅ IKEA.DK/JOB

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
21-04-2018

(Opslået: 28-03-2018)
Betingelser
12  timer pr. uge
135 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Henning
Virksomhed:
Henning
Virksomhed:
IKEA Gentofte
IKEA Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. 25195377
henning.bay@ikea.com