Studiejobs.dk
    
Studentermedhjælp  
ZEISS søger en studentermedhjælp til marketingafdelingen…
…måske er det et perfekt studiejob for dig?

Jobbet
Som studentermedhjælp kommer du til at arbejde med:
• Marketing automation kampagner og database opfølgning
• LinkedIn opdateringer
• Assistere og deltage på udstillinger
• Rapportering af ROI
• Intranet opdateringer og udvikling
• Markedsanalyser

Dine opgaver kan i et vist omfang tilrettelægges efter dine ønsker og kvalifikationer.

Du læser sikkert på en marketing-/kommunikationsuddannelse og har et par år tilbage. Du er dygtig til dansk og engelsk, grundig med dit arbejde og kan holde mange bolde i luften og samtidig arbejde fleksibelt og selvstændigt. Du er god til at tilegne dig ny viden, samt er en udadvendt og positiv person med en go’ portion humor, der bevarer det gode humør, selv når der er travlhed op til en deadline.

Vi er ca. 15 personer på kontoret, og du kommer til at indgå i et team på 3 personer, der arbejder på tværs af Norden. Du vil få mulighed for nogen rejseaktivitet i Norden ifm. udstillinger og events

Vi holder til i Birkerød i gåafstand fra Birkerød station. Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen, som kan tilpasses efter dit studie.

Ansøgning & kontaktperson:
Send din ansøgning og CV på e-mail til info.dk@zeiss.com og skriv ”Vedr.: Studentermedhjælp til marketing” i emnefeltet. Alle ansøgere får et svar retur pr. e-mail.

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte marketingchef Pia Viby Dalskov på e-mail: pia.viby.dalskov@zeiss.com.

Arbejdspladsen har adressen:
Carl Zeiss A/S
Bregnerødvej 133A
3460 Birkerød

Om ZEISS
Med 25.000 medarbejdere er ZEISS en af verdens førende virksomheder inden for optisk og optoelektronisk industri og har bidraget til den tekniske udvikling i over 165 år. ZEISS udvikler og distribuerer optik til kikkerter, industriel kvalitetsmåling, mikroskoper, medicinsk teknologi, briller og linser til kameraer og filmkameraer samt planetarier. ZEISS har hovedkvarter i Oberkochen i det sydlige Tyskland og har en omsætning på ca. 5,3 mia. Euro.
ZEISS Nordics, som omfatter Danmark, Finland, Norge og Sverige, har omkring 150 medarbejdere med fokus på salg, markedsføring, service og support af virksomhedens produkter.Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
16-05-2018

(Opslået: 05-04-2018)
Betingelser
10-15  timer pr. uge
150 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Pia Viby Dalskov
Virksomhed:
Pia Viby Dalskov
Virksomhed:
Carl Zeiss A/S
Bregnerødvej 133A
3460 - Birkerød
Tlf. 70157015
pia.viby.dalskov@zeiss.com