Studiejobs.dk
    
Servicemedarbejder  
TÆT SAMARBEJDE MED GODE KOLLEGER
I dit nye job som servicemedarbejder har du hver dag kontakt med mange kollegaer, primært fra salg og resten af kundeservice. Vi giver dig den rette oplæring, så du kan svare på kundens spørgsmål. På den måde kommer du til at kende din arbejdsplads rigtig godt.

EN ALSIDIG ARBEJDSDAG
Som servicemedarbejder er din primære opgave at sikre at vores kunder altid har adgang til en kundevogn. Når du ikke er omkring kunderne, sørger du for at vedligeholde og rydde op i de forskellige kundeområder. Alt efter behov, vil du kunne hjælpe til i andre kundeservice afdelinger.

VIL DU MØDE NYE MENNESKER HVER DAG?
Du er fysisk stærk, og må gerne have erfaring med at skubbe vogne. Du kan arbejde struktureret og er ansvarsfuld. Du har masser af energi til at møde rigtig mange mennesker hver dag og gode kommunikations evner. Du har overskuddet til at give kunden et smil, så de altid får en god oplevelse.

VIL DU VÆRE MED I VORES FÆLLESSKAB?
Vagterne er gennemsnitlig på 25 timer pr uge, primær i dagtimerne, og 2 aften vagter, samt hver anden weekend mellem 09- 21:30. Vi håber på at finde en kandidat der har lyst at blive med os i mange år og udvikles med IKEA, derfor behøver du ikke søge hvis du er på f.eks. et sabbatår.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt efter gensidig aftale. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat. Søg stillingen gennem vores hjemmeside, ikea.dk. Hvis du bliver kaldt til samtale forventer vi at du har en ren straffeattest med.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
18-06-2018

(Opslået: 08-06-2018)
Betingelser
25  timer pr. uge
116,42 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Kristoffer Andersson
Virksomhed:
Kristoffer Andersson
Virksomhed:
IKEA Gentofte
IKEA Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. -
-