Studiejobs.dk
    
Salgsmedarbejder  
SALGSMEDARBEJDER TIL BOLIGTILBEHØR - DELTID
Du ser bare lidt anderledes på tingene. Når kunderne skal købe boligtilbehør, står du klar til at opfylde deres ønsker. Til gengæld står IKEA klar med et job, der udfordrer og udvikler dine evner. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

PLADS TIL AT VÆRE LIGE DEN, DU ER
Du arbejder som sælger i en af vores 8 salgsafdelinger. Vi er typisk 10 – 15 medarbejdere i hver afdeling med mange forskellige baggrunde. Sammen hjælpes vi ad for at udvikle os selv, hinanden og IKEA. Vi ved, at du skal udvikle dig på din egen måde - ud fra dine talenter. Samtidig lærer du en masse kollegaer at kende. Det giver et stærkt netværk.

INSPIRER DINE KUNDER
En stor del af din dag er den opsøgende kundekontakt. I mødet med kunden ligger din vigtigste opgave: at inspirere og give den bedste oplevelse. Det gør du ved at guide og rådgive dine kunder ud fra deres behov og ønsker. Desuden sikrer du, at udstilling og afdeling er klargjort, præsentabel og inspirerende og at alle produkter er prismærket og på plads.

DEL DIN VIDEN MED KUNDER OG KOLLEGER
Du har gode salgskompetencer og kan sætte dig ind i kundens behov. Så giver du dem den bedste købsoplevelse. Med rigtig mange mennesker omkring dig hver dag er du klar til at møde alle kunderne og opfylde deres boligdrømme - med smil og god service.

VI LÆRER DIG OP
Du kommer hurtigt i gang på salgsgulvet, og vi lærer dig op, så du kan svare på kundens spørgsmål, hvad enten de spørger til produkter, priser eller noget helt tredje. Det gør, at du kommer til at kende dit produktområde og din arbejdsplads rigtig godt.

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?
Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge. Du skal forvente at arbejde 2 aftener om ugen samt hver anden weekend.

Send din ansøgning via www.ikea.dk/job.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
18-06-2018

(Opslået: 08-06-2018)
Betingelser
12  timer pr. uge
116,42 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Kristoffer Andersson
Virksomhed:
Kristoffer Andersson
Virksomhed:
IKEA Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. -
-