Studiejobs.dk
    
Kundeservicemedarbejder  
TÆT SAMARBEJDE MED GODE KOLLEGER
Du arbejder i kundeservice som består af flere forskellige afdelinger, såsom retur, kassen, vareudlevering, info & småland, eller service. Vi er omkring 100 medarbejdere i hele kundeservice med mange forskellige baggrunde. Sammen hjælpes vi ad for at udvikle os selv, hinanden og IKEA. Vi ved, at du skal udvikle dig på din egen måde - ud fra dine talenter. Samtidig lærer du en masse kollegaer at kende. Det giver et stærkt netværk.

KUNDEN I FOKUS
Som medarbejder i kundeservice får du en bred vifte af opgaver. Din primære opgave er at sikre at alle kunder får en god oplevelse, og god service, så vores kunder har lyst til at komme igen. Når du ikke er omkring kunderne, sørger du for at vedligeholde og rydde op i de forskellige kundeområder.

VIL DU MØDE NYE MENNESKER HVER DAG?
Du er en smilende og positiv person, der brænder for at yde en ekstra indsats. Vi ser gerne at du har erfaring med kundeservice, og har energi til at møde rigtig mange mennesker med et smil hver dag. Du er pligtopfyldende, kan lide at tage ansvar og samarbejde, samt godt til at holde hovedet kold, når lange køer opstår.

VIL DU VÆRE MED I VORES FÆLLESSKAB?
Vagterne er på typisk 12 timer pr. uge, med ca. 2 aftenvagter pr uge, samt hver anden weekend. Hvis du er interesseret, kan der være flere vagter i ferie og ved afløsning. Vi ønsker tiltrædelse hurtigst mulig efter gensidig aftale. Send din ansøgning, via www.ikea.dk/job, hurtigst mulig da vi screener og kalder ind til samtaler løbende. Hvis du bliver kaldt til samtale forventes du have en ren straffeattest med.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
18-06-2018

(Opslået: 08-06-2018)
Betingelser
12  timer pr. uge
116,42 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Kristoffer Andersson
Virksomhed:
Kristoffer Andersson
Virksomhed:
IKEA Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. -
-