Studiejobs.dk
    
Praktikkanter til social indsats  
Er du studerende og søger et praktik forløb hvor du kan arbejde med at udvikle børn og unge, så kunne et praktik forløb hos KFUM-Spejderne være en mulighed for dig. Vi tilbyder både en dynamisk arbejdsplads hvor du får stor indflydelse på dine opgaver samt en række opgaver hvor du vil være en del af de projekter der rækker ud mod udsatte. Vores indsats løber hele 2018 – hvorfor vi søger både til foråret og til efteråret.
KFUM-Spejderne har en vision om at række ud og styrke mestringsevnen blandt udsatte børn og unge. Derfor har vi igangsat flere projekter under denne indsats. Vi arbejder med at starte lokale familieklubber og vi er vi ved at starte et projekt for børn der føler sig udenfor og ensomme.
KFUM-Spejderne er som arbejdsplads en professionel organisation der indgår aftaler med andre organisationer og kommercielle partner for at vi sammen kan løfte de sager vi er fælles om. De beskrevne projekter har alle sammen rod i et partnerskab med en fond eller andre organisationer der ligner os.
For studerende er KFUM-Spejderne kendetegnet ved at være en arbejdsplads med højt til loftet. Du vil få meget ansvar og stor indflydelse både på det projekt du arbejder på, men også den måde du løser dine opgaver på. Som studerende, vil du arbejde sammen med en af KFUM-Spejdernes konsulenter som fungerer som projektleder. En af spejderbevægelsens grundideer er ”leaning by doing” og dette praktisere vi også i.f.t. de studerende vi har i organisationen. Det er projektmedarbejdere og praktikanter der løber med mange bolde for at få projekterne i mål. Men du vil ikke stå alene, den tilknyttede konsulent sparre, støtter og løse opgaver i projektet sammen med projektmedarbejderen. Konsulenterne har alle en professionel baggrund indenfor det felt de arbejder med, så der vil også være en læringsdel og vi skabe en kobling mellem dit studie og projektet. Du vil også lære om arbejdet med frivillige ildsjæle og på værktøjssiden vil du eksempelvis lære om projektstyring og kommunikation internt og eksternt.
Din profil
Du holder af struktur men kan også tænke ud af boxen. Du har lyst til at arbejde med koordineringen af frivillige spejderledere og er god til at skabe begejstring og motivation for en vigtig sag. Du er måske i gang med et studie indenfor pædagogik, psykologi, eller HR. Men det kan også være dit studie har en anden sammensætning som passer til indsatsen.
Dine opgaver
- Kommunikation med den eksterne partner og interne medier hos KFUM-Spejderne
- Udarbejdelse af koncepter for hvervning af spejdere og udsatte børn og familier
- Kommunikation med lokale spejdergrupper og passionerede spejderledere
- Inddragelse af frivillige spejderledere hos KFUM-Spejderne i arbejdet med aktivitesudvikling
- Udarbejde evalueringer til brug internt og eksternt
- Være en del af et team der udvikler projektet over tid og gør det bæredygtigt
Du får kontorplads på spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale. Vi forventer at du taler og skiver dansk flydende. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Du skal regne med, at en del af din arbejdstid ligger uden for normal arbejdstid.
Praktikstillingen er på 37 timer ugentligt. Men vi er fleksible i.f.t. evt. studiemæssige forpligtelser. Praktikken er ulønnet og vi forventer, at du kan meritere dit praktikophold og er SU-berettiget under praktikken.
Vi er på udkig efter
- En kreativ og iderig person
- En person, der er proaktiv og følger op på aftaler
- En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål
- En person, der er god til at kommunikere ud af projektet og med de frivillige spejderledere
- En person, der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt
- En person, der har lyst til at indgå i det kreative team af projektmedarbejdere og konsulenter som har deres daglige arbejde på kontoret.
Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff, (morten@kfumspejderne.dk). Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på 22 22 94 25.

Vi tager desværre ikke imod folkeskolepraktikanter, og vi kan ikke tilbyde løn under praktikforløb. Vi har heller ikke mulighed for at lave løntilskudsstillinger. Det er kun i særlige tilfælde, vi kan tilbyde virksomhedspraktik til nyuddannede.
Vi har desværre ikke mulighed for at svare på alle henvendelser, men du hører fra os, hvis vi har et praktikforløb der passer til dig.


Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
07-08-2018

(Opslået: 07-06-2018)
Betingelser
37  timer pr. uge
0 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
kontoret
Virksomhed:
kontoret
Virksomhed:
KFUM-Spejderne I Danmark
Wagnersvej 33
2450 - København SV
Tlf. 70102666
morten@kfumspejderne.dk