Studiejobs.dk
    
Udvikler  
Studiejob - Vil du være med til at disrupte advokatbranchen med ny software og innovation?
DIGURA.DK


Fremtidens legaltech


DIGURA er en legaltech startup, der tilbyder online juridisk sagsvurdering i sager mellem lejer og udlejer, baseret på software, der sammenholder retspraksis fra 4500 domme og afgørelser. Vores vision er ikke alene at revolutionere det lejeretlige marked, men juraen generelt. Til det skal vi bruge skarpe udviklere - både deltid og fuldtid, som vil være med til at videreudvikle vores forretning med en komplet software, der også kan anvendes inden for andre retsområder, end blot det lejeretlige.

Vi forventer, at vores nye udviklere går dybt i koden, er produktiv, har et stort overblik samt erfaring med udvikling af webbaserede løsninger. Om du er mest til PHP eller JavaScript/Node.js er ikke så afgørende, så længe du har styr på dit foretrukne sprog. Om du er mest til backend eller frontend, eller gerne ville dække det hele som fullstack udvikler er heller ikke afgørende.

Vi bliver ekstra begejstrede, hvis du udover dit kodesprog har erfaring med en eller flere af de værktøjer, frameworks, databaser, m.m. som vi allerede bruger på den ene eller anden måde. Det gælder f.eks. Git, React.js, GraphQL, MongoDB, MySQL, Docker.

Som vores nye studentermedhjælper får du lov til assistere i udviklingen af vores forretning og muligheden for at være med til at skabe noget nyt og spændende helt fra bunden. Du får dine egne ansvarsområder, men selvfølgelig med alt den sparring fra en erfaren udvikler, som der er behov for.

Arbejdspladsen

Vi er et lille team, som holder til i både Aalborg og Aarhus. Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus, hvor udviklingsteamet er placeret. Her sparer man med hinanden, bliver hørt og får indflydelse på hvordan tingene gøres. Her er også frokostordning og en festlig fredagsbar.
Tonen er afslappet og uformel og vi pauser gerne arbejdet for et slag bob eller bordtennis eller hiver mere tid ud af kalenderen til socialt samvær - på gokartbanen, vores favorit burgerbar eller hvad vi nu ellers sammen lige finder på.

Løn og arbejdstider

Løn efter kvalifikationer.
Dine arbejdstider finder vi sammen ud af. Vi er opmærksomme på, at det kan variere fra tid til anden, hvor mange timer, man som studentermedhjælper kan ligge i sit arbejde ved siden af studierne. Vi ser dog alligevel gerne, at du i din ansøgning skriver, hvor mange timer ugentligt, du i gennemsnit er interesseret i at arbejde.

Ansøgning

Er du på jagt efter et studiejob i et ungt iværksættermiljø, hvor du har mulighed for at være med til at skabe noget fra bunden, så send din ansøgning til mads@digura.dk.
Vi er til de korte, men konkrete ansøgninger, frem for de lange, da vi meget hellere vil mødes over en kop kaffe og se, om der er et match.

Samtaler afholdes løbende


Tiltrædelse: Snarest muligt

Angiv gerne den platform som gjorde dig opmærksom på stillingen i din ansøgning.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
24-10-2018

(Opslået: 13-09-2018)
Betingelser
10-15 timer  timer pr. uge
Efter kvalifikationer kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Mads Nielsen
Virksomhed:
Mads Nielsen
Virksomhed:
DIGURA
Klostergade
8000 - Aarhus
Tlf. 25 11 89 29
Mads@digura.dk