Studiejobs.dk
    
Praktikant - bliv en endnu skarpere udvikler  
Vil du være med til at disrupte advokatbranchen med ny software og innovation?

Fremtidens legaltech


DIGURA er en legaltech startup, der tilbyder online juridisk sagsvurdering i sager mellem lejer og udlejer, baseret på software, der sammenholder retspraksis fra 4500 domme og afgørelser. Vores vision er ikke alene at revolutionere det lejeretlige marked, men juraen generelt. Til det skal vi bruge en praktikant, som kan assistere vores udviklerteam i videreudviklingen af en komplet software, der også kan anvendes inden for andre retsområder, end blot det lejeretlige.

Vi forventer, at vores nye praktikant går dybt i koden, er produktiv samt har en vis erfaring med udvikling af webbaserede løsninger. Om du er mest til PHP eller JavaScript/Node.js er ikke så afgørende, så længe du har styr på dit foretrukne sprog. Om du er mest til backend eller frontend, eller gerne ville dække det hele som fullstack udvikler er heller ikke afgørende.

Vi bliver ekstra begejstrede, hvis du udover dit kodesprog har erfaring med en eller flere af de værktøjer, frameworks, databaser, m.m. som vi allerede bruger på den ene eller anden måde. Det gælder f.eks. Git, React.js, GraphQL, MongoDB, MySQL, Docker. Og hvis ikke - så skal vi nok lære dig det.

Som vores praktikant får du lov til assistere i udviklingen af vores forretning og muligheden for at være med til at skabe noget nyt og spændende helt fra bunden. Du bliver tilknyttet en erfaren udvikler, som vil sørge for løbende sparring og som med garanti kommer til at udfordre dig og hjælpe dig til en endnu skarpere udvikler.

Arbejdspladsen

Vi er et lille team, som holder til i både Aalborg og Aarhus. Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus, hvor udviklingsteamet er placeret. Her sparer man med hinanden, bliver hørt og får indflydelse på hvordan tingene gøres. Her er også frokostordning og en festlig fredagsbar.
Tonen er afslappet og uformel og vi pauser gerne arbejdet for et slag bob eller bordtennis eller hiver mere tid ud af kalenderen til socialt samvær - på gokartbanen, vores favorit burgerbar eller hvad vi nu ellers sammen lige finder på.

Praktikperiode

Det er ikke så vigtigt for os hvornår din praktikperiode starter og slutter. Vi vil gerne have dig med på holdet hurtigst muligt, men tilpasser det selvfølgelig din studieordning. Vi tager selvfølgelig også højde for, at du skal have tid til at udarbejde en eventuel praktikrapport.

Ansøgning

Er du på jagt efter en praktikplads et ungt iværksættermiljø, hvor du, som udvikler, har mulighed for at være med til at skabe noget fra bunden, så send din ansøgning til mads@digura.dk. Angiv i din ansøgning dine ønsker til praktikkens opstart og længde.
Vi er til de korte, men konkrete ansøgninger, frem for de lange, da vi meget hellere vil mødes over en kop kaffe og se, om der er et match.

Samtaler afholdes løbende


Tiltrædelse: Snarest muligt

Angiv gerne den platform som gjorde dig opmærksom på stillingen i din ansøgning.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
03-12-2018

(Opslået: 23-10-2018)
Betingelser
37  timer pr. uge
-  kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Mads Nielsen
Virksomhed:
Mads Nielsen
Virksomhed:
DIGURA
Klostergade
8000 - Aarhus
Tlf. 25 11 89 29
Mads@digura.dk