Studiejobs.dk
    
Studentermedhjælp (projektmedarbejder)  
Vil du være med til at skabe håb for vores klode?
Folkekirkens Nødhjælp, KFUM-Spejderne og Grøn Kirke er gået sammen om et projekt der vil være med til skabe håb hos børn og unge - at de kan gøre en forskel i.f.t. de klimaudfordringer der fylder medierne. Til projektet søges en projektmedarbejder (Studentermedhjælp). Projektet handler om at aktivere børn og unge gennem aktivitet, debat og samtale. Du skal bl.a. understøtte udviklingen af aktiviteter sammen med frivillige spejderledere og arrangerer konference med temaet ”Håb til Handling”. Ideen i projektet er at børn og unge lærer at de kan gøre en forskel for klimaet, lokalt hvor de bor. Projektet tager udgangspunkt i FN verdensmål samt de tre partners værdifællesskab gennem den danske folkekirke.
KFUM-Spejderne har i øjeblikket 4 projektmedarbejdere der arbejder med eksternt finansierede projekter som er forankret i KFUM-Spejdernes formål, vision og strategi. Projekterne handler eksempelvis om bæredygtighed, socialt ansvar og demokratidannelse. Frivillige spejderledere samt den ansatte projektchef, udviklingskonsulenterne og kommunikationskonsulenter sikrer, sammen med projektmedarbejderne høj kvalitet og professionalisme, i gennemførslen af projekterne. Som medarbejder på en af KFUM-Spejdernes eksternt finansierede projekter bliver du givet stort ansvar for at nå de opstillede mål, sammen med en ansat projektleder. Samarbejdet beror på stor grad af selvledelse og din egen evne til at tænke proaktivt og kreativt i løsningen af opgaverne.
Din profil
Du er i gang eller færdig med din bachelor hvor du har interesseret dig for klima udfordringer, samfundsengagement, politik eller pædagogik. Men det kan også være din studieretning er en helt anden og du brænder for at formidle klimaudfordringer i børne og unge højde.
Dine opgaver
- Deltage i udviklingen af vedkommende aktiviteter til børn og unge sammen med frivillige spejderledere
- Arrangere konference for 40+ deltagere med temaet ”håb til handling”
- Deltage i opbygningen af partnerskaber mellem spejdergrupper og lokale sogne
- Kommunikerer projektets leverancer og ideer til målgruppen
- Koordinerer video produktion i Uganda, som produceres af frivillige fra KFUM-Spejderne og Folkekirkens Nødhjælp
Du får kontorplads hos KFUM-Spejderne på spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra, når dette giver mening. Vi forventer at du taler og skiver dansk flydende. Der er tale om en projektansættelse på cirka 15 timer om ugen med start 1. november 2018, projektet afsluttes d. 30 januar 2020 hvor også din ansættelses stopper. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Noget af din arbejdstid vil ligger udenfor normal arbejdstid.
Lønnen er 138 kr. i timen + feriepenge.
Vi er på udkig efter
- En kreativ og iderig person
- En person, der er proaktiv og følger op på aftaler
- En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål
- En person, der er god til at kommunikere ud af projektet og med de frivillige
- En person, der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt
- En person, der har lyst til at indgå i det kreative team af projektmedarbejdere og konsulenter som har deres daglige arbejde på kontoret.
I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef. I.f.t. de daglige opgaver vil du referer til projektlederen for projektet der har ansvar for styring af projektet.
Vi skal have din ansøgning senest 28. oktober 2018, der afholdes ansættelsessamtaler løbende. Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff, (morten@kfumspejderne.dk). Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på 22 22 94 25.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
28-10-2018

(Opslået: 26-09-2018)
Betingelser
15-20  timer pr. uge
138 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Morten Grouleff
Virksomhed:
kontoret
Virksomhed:
KFUM-Spejderne I Danmark
Wagnersvej 33
2450 - København SV
Tlf. 70102666
morten@kfumspejderne.dk