Studiejobs.dk
    
Pr & kommunikationmedhjælper/studiemedhjælper,  
Vil du være med til at sætte retningen for Lemus’ kommunikation i den danske og internationale presse? Og kan du formidle spændende historier, som gør Lemus endnu mere synlig i medier og offentligheden?

Så er du måske vores nye kollega!

Lemus opruster sin kommunikationsindsats og søger en PR & kommunikationmedhjælper/studiemedhjælper, som kan levere fængende historier til både kunder, presse og andre interessenter. Du skal være digitalt tænkende, have sans for storytelling og flair for tekstforfatning.
Dine arbejdsopgaver:
•Assistere ved planlægning og produktion af content til vores sociale medier
•Håndtering af presseopgaver og mediekontakt
•Skriftlig produktion (Pressemeddelser, tekster til kataloger, hjemmeside etc.)
•Assistere med henvendelser fra den danske og internationale presse
•Diverse ad hoc opgaver
•Til tider salgsarbejde i showroom

Hvem er du?
Du har/er i gang med en kommunikationsfaglig, marketings journalistisk uddannelse og har blik for de gode historier. Du skal drive dem hele vejen fra idé og produktion til synlighed i medierne. Du skal være velskrivende og som person er du nysgerrig, initiativrig og arbejder godt både selvstændigt og i teams. Du er udadvendt, har et godt humør og en positiv tilgang til arbejdet og dine kolleger.

Det kan vi tilbyde:
En spændende stilling i en iværksættervirksomhed med drøn på. Frihed under ansvar og mulighed for, at være med til, at tilpasse dine timer efter eget behov. Du skal trives i vekslende miljøer, hvor der både kan være lynende travlt med lange hektiske dage. Samtidig med, at der vil være dage hvor der er ekstra fokus på de gode snakke, brainstorming og hygge på kontoret. Du har hos Lemus mulighed for, at vokse og udvikle dig personligt samtidig med, at du kan lære en masse i en ung virksomhed hvor alle mand er på lige fod.
Er du interesseret?
Send din ansøgning til nd@lemus.dk

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
20-12-2018

(Opslået: 20-10-2018)
Betingelser
Op til 15 timer  timer pr. uge
Efter kvalifikation kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Nynne Daa
Virksomhed:
Nynne Daa
Virksomhed:
Lemus ApS
Krudtløbsvej 73A
1439 - København K
Tlf. 24635477
nd@lemus.dk