Studiejobs.dk
    
Eventplanlægger og kreativ studentermedhjælp  
Eventplanlægger og kreativ studentermedhjælp
KFUM-Spejderne har indgået en aftale med jem og fix om projektet ”sammen bygger vi lokalsamfund”, hvorfor vi søger en ny projektmedarbejder (studentermedhjælper).
Projektets to dele:
- Denne ene del handler om afvikling af omkring 45 events afholdt af KFUM-Spejder grupper og jem og fix i fællesskab. Formålet med at afholde event’s er at sætte fokus på de lokale ildsjæle, som kan skabe forandringer i deres lokalmiljøer. En vision som både KFUM-spejderne og jem og fix deler.
- Den anden del består i, sammen med passionerede spejderledere, at udvikle gode spejder-bygge-projekter. Formålet er her at sætte fokus på den kreative proces og de gode ideer.
KFUM-Spejderne har i de foregående fire år haft et samarbejde med jem og fix. Samarbejdet udspringer af en fælles vision hos hhv. jem og fix og KFUM-Spejderne om at gøre en forskel i store og små lokalsamfund i hele Danmark. Læs mere om projektet her: spejdernet.dk/projekter/jem-fix/
KFUM-Spejderne har i øjeblikket 5 projektmedarbejdere der alle arbejder med eksternt finansierede projekter som er forankret i KFUM-Spejdernes formål, vision og strategi. Projekterne handler eksempelvis om bæredygtighed, socialt ansvar og demokratidannelse. Frivillige spejderledere samt den ansatte projektchef, udviklingskonsulenterne og kommunikationskonsulenter sikrer, sammen med projektmedarbejderne høj kvalitet og professionalisme, i gennemførslen af projekterne. Som medarbejder på en af KFUM-Spejdernes eksternt finansierede projekter bliver du givet stort ansvar for at nå de opstillede mål, sammen med en ansat projektleder. Samarbejdet beror på stor grad af selvledelse og din egen evne til at tænke proaktivt og kreativt i løsningen af opgaverne.
Din profil
Du holder af struktur og systemer samt har lyst til at arbejde med koordineringen af frivillige spejderledere, samtidig er du ikke selv bange for at tage fat og bidrage med egne ideer. Du er måske i gang med et studie indenfor hospitality mangement, eventplanlægning eller kommunikation og brænder for samspillet mellem civilsamfund og handels sektoren. Men det kan også være du har en helt anden baggrund.
Dine opgaver
- Kommunikation med den eksterne partner og interne medier hos KFUM-Spejderne
- Udarbejdelse af koncepter og præsentation af ideer
- Kommunikation med lokale spejdergrupper og passionerede spejderledere
- Inddragelse af frivillige spejderledere hos KFUM-Spejderne i arbejdet med aktivitesudvikling
- Udarbejde evalueringer til den eksterne partner
- Være en del af et team der udvikler projektet over tid og gør det bæredygtigt
Du får kontorplads på spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale. Vi forventer at du taler og skiver dansk flydende. Der er tale om en projektansættelse på cirka 15 timer om ugen med start 1. januar 2019 (kan du starte tidligere kan dette også aftales). Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Du skal regne med, at en del af din arbejdstid ligger uden for normal arbejdstid.
Lønnen er 138 kr. i timen + feriepenge.
Vi er på udkig efter
- En kreativ og iderig person
- En person, der er proaktiv og følger op på aftaler
- En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål
- En person, der er god til at kommunikere ud af projektet og med frivillige spejderledere
- En person, der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt
- En person, der har lyst til at indgå i det kreative team af projektmedarbejdere og konsulenter som har deres daglige arbejde på kontoret.
I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef. I.f.t. de daglige opgaver vil du referere til udviklingskonsulent Peter Lentz som har rollen som projektleder. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peter (pl@kfumspejderne.dk), Tlf. 20 78 08 70.
Vi skal have din ansøgning senest 29. november 2018. Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff, (morten@kfumspejderne.dk). Skriv ”jem og Fix i emnefeltet”. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på 22 22 94 25.
Vi afholder samtaler d. 5. december 2018.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
29-11-2018

(Opslået: 06-11-2018)
Betingelser
15-20  timer pr. uge
138 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
kontoret
Virksomhed:
kontoret
Virksomhed:
KFUM-Spejderne I Danmark
Wagnersvej 33
2450 - København SV
Tlf. 70102666
morten@kfumspejderne.dk