Studiejobs.dk
    
Udvikling & vækst hos KFUM-Spejderne Husumvold og Hyltebjerg gr  
Projektmedarbejder (Studentermedhjælper) søges til at udvikle og skabe vækst hos KFUM-Spejderne i Husumvold gruppe og Hyltebjerg

Det er populært at være spejder i Københavns området. Derfor er KFUM-Spejderne i Husumvold og Hyltebjerg grupper (Hyltebjerg grupper ligger i Vanløse) gået sammen i et projekt om at udvikle og skabe vækst, gennem opstart af nye spejder enheder. Husumvold og Hyltebjerg gruppes mål er at skabe flere tilbud til familier og børn i alderen 3-6 år samt Junior spejdere i alderen 10-12 år i Hyltebjerg gruppe.
Vi søger en projektmedarbejder , som skal medvirke til at understøtte opstarten af de nye enheder i vores spejdergrupper samt sikre udviklingen i deres første levetid. Som projektmedarbejder vil du komme til at arbejde tæt sammen med engagerede frivillige spejderledere og du vil får indsigt i hvordan en forening etableres og fungerer. Din primære opgave vil bestå i at rekruttere frivillige spejderledere og børn til enhederne samt støtte projektet gennem kvalitetssikring af de ugentlige spejdermøder, ligesom du skal hjælpe enhederne og grupperne med opbygning af en god kommunikation internt og eksternt.
Projektet har rod i KFUM-Spejdernes formål, vision og strategi, og handler eksempelvis om bæredygtighed, socialt ansvar og demokratidannelse. Et stort hold står bag projekterne; frivillige spejderledere fra grupperne, og organisatorisk støtte fra KFUM-Spejderne Administrationscenter. Dette hold sikrer sammen med projektmedarbejderen, høj kvalitet og professionalisme.
Din profil
Du har måske en baggrund som spejder, men det er ikke en betingelse eller nødvendigt! Måske du er igang med en uddannelse indenfor pædagogik, HR eller organisationsudvikling – så vil dette job kunne bidrage til din uddannelse. Det vigtigste er, at du kan navigere blandt mange forskellige persontyper, at du har gåpåmod, samt, ikke mindst, at du kan arbejde selvstændigt.
Dine opgaver
Som projektmedarbejder vil din opgaver består af følgende opgaver:
- Kommunikation ud af projektet – det kunne være at udarbejde artikler, fotografere, opdateringer til Facebook eller skrive nyhedsmail.
- Administration – eksempelvis kalender planlægning eller indhentning af medlemsdata på nye medlemmer.
- Sparre og samarbejde med de frivillige spejderledere om både de daglige opgaver og om den udvikling, der er igang
- Planlægning og gennemførsel af hvervningskampagne af nye frivillige spejderledere og spejdere
- Være med til at stå for og planlægge spejdermøder i samarbejde med frivillige spejderledere.
- Støtte med planlægning og gennemførelse af spejdermøder i de nye enheder
- hjælp til at uddanne nye spejderledere de kan påtages sig opgave som frivillige spejderleder
- Opbygge og vedligeholde gruppernes hjemmesider.

Du vil kunne arbejde fra vores forenings lokaler i Vanløse. Der er tale om en projektansættelse på ca. 15 timer om ugen med start 1. jan. 2019, eller efter aftale, projektet udløber 31. september 2019. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge, dog skal du forvente flere timer i opstartsperioden. Du skal regne med, at en del af din arbejdstid ligger uden for normal arbejdstid, dvs. om aftenen og i weekender. Lønnen er 138 kr. i timen + feriepenge.
Vi er på udkig efter
- En kreativ og iderig person
- En person, der følger op på aftaler
- En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå de opstillede mål
- En person, der er god til at kommunikere ud af projektet og med frivillige spejderledere
- En person, der kan arbejde selvstændig og har mod til at spørge om hjælp
Husumvold gruppe startede før 2 verdenskrig, og har holdt til i Husumvold kirke fra siden den blev bygget i 1960. Gruppen har dermed altid været en aktiv del af lokalmiljøet, og lavet aktiviteter for børn og unge i lokalområdet. Gruppen har også en hytte i Ganløse, som bruges når gruppen tager på tur.
Hyltebjerg gruppe har rødder tilbage i 1932 og har igennem årene været en aktiv spiller i udvikling af Vanløse og de frivillige miljøer i området. Hyltebjerg gruppe har til huse på Ålekistevej i Vanløse i Hyltebjerg Kirke og har derudover en weekend hytte i Holte.
I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef, Morten Grouleff. I.f.t. de daglige opgaver vil du referer til gruppeleder i Hyltebjerg gruppe, Niels Pathuel som har rollen som projektleder og ansvar for styring af projektet. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Niels på vanloesespejderne@gmail.com eller tlf. 22 37 68 62 eller husumvold Søren Skyum på soerenvs@hotmail.com eller tlf. 33 92 86 91
Vi skal have din ansøgning senest 10. december 2018 kl. 12. Der afholdes ansættelsessamtaler i ugerne derefter. Send din ansøgning til vanloesespejderne@gmail.com.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
10-12-2018

(Opslået: 06-11-2018)
Betingelser
15  timer pr. uge
138 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
kontoret
Virksomhed:
kontoret
Virksomhed:
KFUM-Spejderne I Danmark
Wagnersvej 33
2450 - København SV
Tlf. 22 37 68 62
vanloesespejderne@gmail.com