Studiejobs.dk
    
Ungarbejder i salg  
UNGE UNDER 18 ÅR TIL SALG - DELTID
Du ser bare lidt anderledes på tingene. Når kunderne skal købe boligtilbehør, står du klar til at opfylde deres ønsker. Til gengæld står IKEA klar med et job, der udfordrer og udvikler dine evner. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

EN AFDELING DER PASSSER TIL DIG
Vi søger lige nu kollegaer under 18 år til vores salgsafdelinger. Man vil få en bred vifte af opgaver og blive en del af et stærk fællesskab. Vi kommer alle fra forskellige baggrunde, og sammen hjælpes vi ad med at skabe en bedre hverdag for os selv, hinanden og vores kunder – uanset hvad vi er ansat til.

INSPIRER DINE KUNDER
En stor del af din dag er den opsøgende kundekontakt. I mødet med kunden ligger din vigtigste opgave: at inspirere og give den bedste oplevelse. Det gør du ved at guide og rådgive dine kunder ud fra deres behov og ønsker. Desuden sikrer du, at udstilling og afdeling er klargjort, præsentabel og inspirerende og at alle produkter er prismærket og på plads.

HVEM ER DU?


Du har afsluttet 9. klasse og er fyldt 16 år


Du trives med rutineprægede opgaver


Du er grundig og har sans for detaljen, men formår stadig at arbejde effektivt og hurtigt


Du kan lide at tage fat, og du kan løse opgaver selvstændigt


Du har evt. erfaringer fra et tidligere fritidsjob.DEL DIN VIDEN MED KUNDER OG KOLLEGER
Vi ønsker at du har gode salgskompetencer og kan sætte dig ind i kundens behov. Så du giver dem den bedste købsoplevelse. Med rigtig mange mennesker omkring dig hver dag er du klar til at møde alle kunderne og opfylde deres boligdrømme - med smil og god service.

VI LÆRER DIG OP
Du kommer hurtigt i gang på salgsgulvet, og vi lærer dig op, så du kan svare på kundens spørgsmål, hvad enten de spørger til produkter, priser eller noget helt tredje. Det gør, at du kommer til at kende dit produktområde og din arbejdsplads rigtig godt.

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?
Stillingen er på gennemsnitligt 10 timer pr. uge, du skal forvente at arbejde 1-2 aftener om ugen samt hver anden weekend.

Det er vigtigt for os, at have et længerevarende samarbejde med dig, og vi ser derfor helst, at du kan arbejde hos os minimum ét til halvandet år, inden du fylder 18 år.

Lyder det som noget for dig? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV inkl. din fødselsdato. Søg stillingen hurtigst muligt via denne database, da opstarten vil være efter gensidig aftale.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
13-02-2019

(Opslået: 14-12-2018)
Betingelser
10  timer pr. uge
66,16 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Rikke Debois
Virksomhed:
Kristoffer Andersson
Virksomhed:
IKEA Gentofte
IKEA Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. -
-