Studiejobs.dk
    
Vær med til at skabe organisations udvikling og vækst  
Vær med til at skabe organisations udvikling og vækst
Det er populært at være spejder i Københavns området. Derfor er KFUM-Spejderne i Husumvold og Hyltebjerg grupper (Hyltebjerg grupper ligger i Vanløse) gået sammen i et projekt om at udvikle og skabe vækst, gennem opstart af nye spejder enheder. Husumvold og Hyltebjerg gruppes mål er at skabe flere tilbud til familier og børn i alderen 3-6 år samt børn i alderen 10-12 år.
Vi søger en projektmedarbejder (studentermedhjælp) , som kan understøtte opstarten af de nye enheder i spejdergrupperne samt sikre kvaliteten i den første tid. Som projektmedarbejder vil du komme til at arbejde tæt sammen med engagerede frivillige spejderledere og du vil få erfaring i arbejdet med at rekruttere og motivere frivillige. Du vil også få indsigt i hvordan en forening dannes og drives af frivillige på alle niveauer. Din primære opgave vil bestå i at rekruttere frivillige spejderledere og børn til de nye enheder samt støtte projektet gennem kvalitetssikring af de ugentlige spejdermøder, ligesom du skal hjælpe enhederne og grupperne med opbygning af god kommunikation internt og eksternt.
Projektet tager udgangspunkt i KFUM-Spejdernes formål, vision og strategi, og handler eksempelvis om bæredygtighed, socialt ansvar og demokratidannelse. Et stort hold står bag projekterne; frivillige spejderledere fra grupperne, og organisatorisk støtte fra KFUM-Spejdernes ansatte udviklingskonsulenter. Dette hold sikrer sammen med projektmedarbejderen, høj kvalitet og professionalisme.
Din profil
Du har måske en baggrund som spejder, men det er ikke en betingelse eller nødvendigt! Måske du er igang med en uddannelse indenfor pædagogik, kommunikation, uddannelses videnskab, HR eller organisationsudvikling – så vil dette job kunne bidrage til din uddannelse. Det vigtigste er, at du kan navigere blandt mange forskellige persontyper, at du har gåpåmod, samt, at du kan arbejde selvstændigt.
Dine opgaver
Som projektmedarbejder vil din opgaver består af følgende opgaver:
• Kommunikation ud af projektet – det kunne være at udarbejde artikler, fotografere, opdateringer til Facebook eller skrive nyhedsmail.
• Administration – eksempelvis kalender planlægning eller indhentning af medlemsdata på nye medlemmer.
• Sparre og samarbejde med de frivillige spejderledere om både de daglige opgaver og om den udvikling, der er igang
• Planlægning og gennemførsel af hvervningskampagne af nye frivillige spejderledere og spejdere
• Deltage i planlægningen og gennemførsel af spejdermøder i samarbejde med frivillige spejderledere.
• Hjælp til at uddanne de nye spejderledere
• Opbygge og vedligeholde gruppernes hjemmesider.

Du vil kunne arbejde fra vores lokaler i Vanløse. Der er tale om en projektansættelse på ca. 15 timer om ugen med start 1. feb. 2019, eller efter aftale, projektet udløber 31. september 2019. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge, dog skal du forvente flere timer i opstartsperioden. Du skal regne med, at en del af din arbejdstid ligger uden for normal arbejdstid. Lønnen er 138 kr. i timen + feriepenge.
Vi er på udkig efter
• En kreativ og iderig person
• En person, der følger op på aftaler
• En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål
• En person, der er god til at kommunikere ud af projektet og med frivillige spejderledere
• En person, der kan arbejde selvstændig og har mod til at spørge om hjælp
Husumvold gruppe startede før 2 verdenskrig, og har holdt til i Husumvold kirke siden den blev bygget i 1960. Gruppen har altid været en aktiv del af lokalmiljøet, og lavet aktiviteter for børn og unge. Gruppen har også en hytte i Ganløse, som bruges når gruppen tager på tur.
Hyltebjerg gruppe startede i 1932 og har igennem årene været en aktiv spiller i udvikling af Vanløse og de frivillige miljøer i området. Hyltebjerg gruppe har til huse på Ålekistevej i Vanløse i Hyltebjerg Kirke og har derudover en weekend hytte i Holte.
I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef, Morten Grouleff. I.f.t. de daglige opgaver vil du referer til gruppeleder i Hyltebjerg gruppe, Niels Pathuel som har rollen som projektleder og ansvar for styring af projektet. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Niels på vanloesespejderne@gmail.com eller tlf. 22 37 68 62.
Vi skal have din ansøgning senest 28. januar 2019. Der afholdes ansættelsessamtaler i ugerne derefter. Send din ansøgning til vanloesespejderne@gmail.com.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
28-01-2019

(Opslået: 18-12-2018)
Betingelser
10-15  timer pr. uge
138 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Niels Pathuel
Virksomhed:
kontoret
Virksomhed:
KFUM-Spejderne I Danmark
Wagnersvej 33
2450 - København SV
Tlf. 22 37 68 62
vanloesespejderne@gmail.com