Studiejobs.dk
    
Deltidsmedarbejder til ikeas restaurant  


Du ser lidt anderledes på tingene. I varehusets restaurant forbereder og sælger du kolde og varme retter til de mange kunder, der dagligt besøger os. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.


DELTIDSMEDARBEJDER TIL IKEAS RESTAURANT

KAN MAN FÅ EN GOD MADOPLEVELSE I ET VAREHUS?
Ja. Det kan man. Maden i IKEA skal være af god kvalitet, og vi sætter en ære i, at den altid opleves som inspirerende og lækker - til en god pris. Vi er en afdeling på ca. 50 medarbejdere. Sammen sørger vi for at give hver enkelt kunde en god oplevelse. Og det er hvad enten de besøger restauranten eller køber lidt til hjemturen i vores bistro ved udgangskasserne.

GIV GÆSTERNE APPETIT PÅ MERE
Hver dag giver dit gode humør vores gæster appetit på mere, når du møder dem ved disken eller i kassen. Så får de lyst til at besøge varehuset igen. Du sørger for løbende at klargøre og tilberede kold og varm mad, som fremstår appetitvækkende. Samtidig sikrer du en høj hygiejnestandard, så restauranten er ren og indbydende.

BLIV OPLÆRT AF DYGTIGE KOLLEGER
Når du starter, sørger vi for den rette oplæring. Så du sammen med resten af teamet kan møde de mange kunders forventning om god mad til lave priser. Det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag med mange kunder, og at du har et øje for detaljer, så alt fremstår indbydende. Det er hårdt fysisk arbejde - men vi løfter i flok, så du står aldrig alene.

ER DU SULTEN EFTER MERE?
Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge, hvor du arbejder 1-2 aftener om ugen samt hver anden weekend.

Vi forestiller os opstart pr. 1. marts 2019. Send din ansøgning allerede i dag via denne database - vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat.
Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
15-02-2019

(Opslået: 18-01-2019)
Betingelser
12  timer pr. uge
117,39 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Rikke Debois
Virksomhed:
Rikke Debois
Virksomhed:
IKEA, Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. 41865203
rikke.debois@ikea.com