Studiejobs.dk
    
Rodebutiks- og kvalitetsmedarbejder, 12 timer pr. uge  
Har du en stor interesse i at møde vores kunder og give dem en fantastisk oplevelse i Rodebutikken? Er du samtidig omkostnings- og kvalitetsbevidst? Så er du måske vores nye kollega i Recoveryafdelingen, der beskæftiger sig med at sælge genanvendte varer i vores rodebutik ligesom vi samler møbler, kvalitetssikrer vores produkter og finder løsninger for genanvendelse.

OM JOBBET
Som rodebutiks- og kvalitetsmedarbejder bliver du ansat i vores Recoveryafdeling, som er kernen i IKEAs miljø- og kvalitetsarbejde. I recoveryafdelingen sikrer vi høj kvalitet på varer, der sælges i Rodebutikken og samtidig tilsikrer vi en høj genanvendelsesprocent på returnerede og udgåede varer.

DINE OPGAVER
I Recoveryafdelingen er hverdagen foranderlig og opgaverne mangeartet, ligesom der er stor mulighed for at skabe kreative løsninger med genanvendte produkter og sætte sit eget præg på afdelingen. De primære opgaver vil dog være:
• At være medansvarlig for at vores Rodebutik er indbydende og har et stærk kommercielt fokus overfor kunderne
• At møde vores kunder og give dem en rigtig god oplevelse i Rodebutikken, med henblik på mersalg
• At modtage returnerede eller skadede varer fra kunder og andre afdelinger i varehuset, der skal registreres, gendannes, re-emballeres og prissættes, så de kan sælges igen – enten i varehuset eller i Rodebutikken
• At samle møbler, så afdelingen tilsikrer en så høj genanvendelseprocent som muligt
• At bidrage til en høj kvalitetskontrol af vores produkter og samarbejde med de andre afdelinger i varehuset herom
OM DIG
Du brænder for salg og at give alle kunder en god oplevelse. Du motiveres af at arbejde med bæredygtighed og kan se værdien i at gendanne produkter, vi kan sælge i Rodebutikken, så vores kunder kan gøre en god handel. Desuden kan du lide at bruge hænderne og trives med, at jobbet også byder på hårdt fysisk arbejde og tunge løft.

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?
Vi tilbyder dig job i en spændende afdeling med stor mangfoldighed og ca. 15 kollegaer. Vi har fokus på et stærkt sammenhold, godt humør og lysten til at løbe hurtigt. Hverdagen foregår i højt tempo og er præget af vores vilje efter konstant forbedring og fornyelse.

Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge, hvor du arbejder 1-2 aftener samt hver anden weekend.

Vi forestiller os opstart pr. 1. marts 2019. Send din ansøgning allerede i dag via denne database - vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
28-02-2019

(Opslået: 18-01-2019)
Betingelser
12  timer pr. uge
116,42 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Rikke Debois
Virksomhed:
Rikke Debois
Virksomhed:
IKEA, Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. 41865203
rikke.debois@ikea.com