Studiejobs.dk
    
Kundeservice medarbejder, deltid  

Kundeservicemedarbejder til kassen, 12 timer pr. uge,
midlertidig ansættelse til og med den 28. juli 2019.

Kom og se lidt anderledes på tingene sammen med os. Kom og vær’ med til at give IKEAs kunder et positivt indtryk og sørg for en kundeservice i særklasse. Vi tilbyder et job, der udfordrer og udvikler dine evner. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

GIV KUNDEN DEN BEDSTE OPLEVELSE
Som medarbejder i IKEAs check-out afdeling er din hovedopgave at stå i udgangskasserne og servicere vores gæster og kunder, så de oplever det som hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA. Vi overgår helst vores gæsters forventninger, og det bliver du en del af. Du vil tage imod vores gæster på en ærlig, naturlig og ligefrem måde, og du vil bidrage til at skabe den gode kundeoplevelse i IKEA Gentofte. Du tager ansvar for dine opgaver og løser handlekraftigt lidt sværere kundesituationer i betalingsøjeblikket, hvor du med tydelig kommunikation hjælper kunder og gæster.
T
ÆT SAMARBEJDE MED GODE KOLLEGER
Du møder i varehusets kasselinie, der er en del af kundeservice. Her vil du sammen med dine kollegaer sørge for, at kunderne får en ekstra god oplevelse gennem en god og effektiv service. I dit arbejde er du hver dag i kontakt med en masse kolleger, primært fra salgsafdelingerne og resten af kundeservice, og vi arbejder i fællesskab, for at tilsikre den fuldendte kundeoplevelse ved et besøg i IKEA.

VIL DU MØDE NYE MENNESKER HVER DAG?
Jobbet kræver, at du elsker at møde og servicere mennesker. Du nyder samtidig at indgå korte dialoger med mange nye mennesker hver dag, hvor du altid har overskuddet til at relatere til kunderne og give lidt af dig selv. Med så mange mennesker omkring dig er det vigtigt, at du er udadvendt og har energi, der smitter af på både kunder og kolleger. Som person er du god til at strukturere og navigere mellem kundeflowet og andre opgaver. Din systematik og dit overblik kommer afdelingen til gode, fordi du naturligt skaber en orden dine kollegaer kan navigere i. Vi giver dig den rette oplæring, så du kan svare på kundernes spørgsmål, og yderligere kan imødekomme dem i potentielle svære situationer. På den måde kommer du til at kende dit job rigtig godt, og får mulighed for at udvikle dig selv.

VIL DU VÆRE MED I VORES FÆLLESSKAB?
Vi har mennesket i fokus, og er stolte af vores forretning. Vi bestræber os hver dag på at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker – herunder kunder og kolleger. Vi har fokus på kompetenceudvikling, og du skal have lysten til at udvikle dig fagligt som personligt.

Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge, og arbejdstiden vil variere i varehusets åbningstid. Du skal forvente at arbejde 2 aftener om ugen samt ca. hver anden weekend. Ansættelsen er midlertidig indtil den 28. juli 2019.

Vi ønsker tiltrædelse pr. 1/3-2019 eller hurtigst muligt. Seneste ansøgningsfrist er torsdag den 14.02.2019. Vi afholder gruppeinterview til denne stilling torsdag den 7. ferbuar fra 14-16, hvor det forventes, at du skal kunne deltage.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
14-02-2019

(Opslået: 25-01-2019)
Betingelser
12 timer pr. uge  timer pr. uge
116,42 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Rikke Debois
Virksomhed:
Rikke Debois
Virksomhed:
IKEA, Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. 41865203
rikke.debois@ikea.com