Studiejobs.dk
    
Salgsmedarbejder  
SALGSMEDARBEJDER TIL MØBELAFDELINGEN – DELTID
Du ser - lidt anderledes på tingene. Når kunderne skal købe ind til hjemmet, står du klar med råd og inspiration. IKEA tilbyder et job, der udfordrer og udvikler dine evner. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

PLADS TIL AT VÆRE LIGE DEN, DU ER
Vi har fokus på salg af boligindretningsløsninger og kommer med mange forskellige baggrunde. Sammen hjælpes vi ad for at udvikle os selv, hinanden og IKEA. Vi tror på, at du skal udvikle dig på din egen måde - ud fra dine talenter. Samtidig lærer du en masse kollegaer at kende. Det giver et stærkt netværk.

INSPIRER DINE KUNDER
En stor del af din dag opsøger du kunder. Mødet med kunden er din vigtigste opgave: at inspirere og give den bedste oplevelse. Det gør du ved at guide og rådgive dine kunder ud fra deres behov og ønsker. Desuden sikrer du, at udstilling og afdeling er klargjort, præsentabel og inspirerende.

DEL DIN INTERESSE FOR BOLIGINDRETNING
Du har interesse for boligindretning, er nysgerrig og ønsker at dele din viden med både kunder og kolleger. Med rigtig mange mennesker omkring dig hver dag er du klar til at møde alle kunderne og opfylde deres boligdrømme - med smil og god service. Samtidig sørger du for, at følge op på, at vi når vores salgsmål.

BLIV ENDNU BEDRE TIL SALG
Det er vigtigt at du har gode salgskompetencer, kommunikerer tydeligt og kan sætte dig ind i kundens situation og behov. Så oplærer vi dig, så du kan svare på kundens spørgsmål, hvad enten de spørger til produkter, priser eller noget helt tredje. Det gør, at du kommer til at kende dit produktområde og din arbejdsplads rigtig godt.

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?
Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge, hvor du arbejder 2 aftener om ugen samt hver anden weekend.

Send din ansøgning gennem vores hjemmeside hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat. Tilrtrædelse hurtigst muligt efter gensidig aftale.

Link til hjemmesiden:
https://www.ikea.com/ms/da_DK/this-is-ikea/working-at-the-ikea-group/index.html?ICID=DKSH_JOB_070814

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
14-02-2019

(Opslået: 29-01-2019)
Betingelser
12  timer pr. uge
116,42 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Rikke Debois
Virksomhed:
Kristoffer Andersson
Virksomhed:
IKEA Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. -
-