Studiejobs.dk
    
Studerende til kommunikationsafdelingen - femern a/s  
Om os

Forberedelsen af byggeriet af den 18 km lange Femern-tunnel mellem Rødbyhavn på Lolland og Puttgarden i Tyskland er i fuld gang. Femern A/S er det selskab, som står for planlægningen, byggeriet og driften af Femern Bælt-tunnelen. Femern A/S er en del af den statsejede Sund & Bælt-koncern sammen med de faste forbindelser over Øresund og Storebælt.

Vi består af dybt engagerede medarbejdere med dansk, tysk eller anden international baggrund med stor erfaring fra mega-projekter rundt omkring i verden. I Danmark har vi kontorer i København, hvor du vil være tilknyttet, og i Rødbyhavn. Vi har også kontorer i Tyskland. Du kan læse mere om Femern A/S og om Femern Bælt-projektet på www.femern.dk.

Kommunikationsafdelingen

I kommunikationsafdelingen udvikler vi løbende vores kommunikation til en bred vifte af målgrupper og arbejder databaseret på tværs af kanaler, hvad enten det er sociale medier, presse, nyhedsbrev eller web.

Vi søger en studerende, der kan arbejde 15-20 timer om ugen og som kan hjælpe os med at løfte både analytiske og praktiske opgaver digitalt. Du kommer til at arbejde sammen med presse- og kommunikationsfolk i Danmark og Tyskland, der blandt andet står for hjemmeside, digitale kanaler, grafik og videoproduktion. Arbejdstiden er fleksibel, men du skal helst kunne træde til, hvis der er spidsbelastninger.

Du kommer til at stå for opdatering af vores hjemmeside, ligesom du skal bistå vores SoMe-redaktør med fx at producere indhold, få undertekster på video, lave infografikker og arbejde med andre visuelle virkemidler i en social mediesammenhæng. Og så skal du have lyst til at arbejde med effektmåling og annoncering på vores forskellige sociale medie-kanaler og komme med dine bud på, hvor vi kan optimere vores indsats.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

Lave analyser af Femern A/S’ performance i pressen og på de digitale kanaler
Opdatere vores hjemmeside www.femern.dk
Bistå med indholdsproduktion til vores digitale kanaler
Assistere med lettere fotoredigering og layout-opgaver
Den ideelle profil har:

Kendskab til CMS-systemer. Vi bruger Sitecore
Er kvalitetsbevidst, følger opgaver til dørs, overholder deadlines og arbejder selvstændigt
Et godt øje for effektmåling, og hvad det kan bruges til
Har erfaring fra maskinrummet på sociale medier og ved, hvad der virker på hvilke platforme
Du læser sandsynligvis grafisk design, it, kommunikation, journalistik eller en anden relevant uddannelse, og du har lyst til og mod på at kaste dig over nye opgaver.

Du tilbydes

Som student i Femern A/S vil du få indblik i et statsejet projekt- og bygherreselskab og erfaring med styring af et unikt mega-projekt som Femern Bælt-forbindelsen.

Du vil opleve en organisation, der hele tiden er under forandring i takt med, at projektet udvikles, og du vil have en udfordrende og alsidig arbejdsdag med en stor kontaktflade i organisationen, som er karakteriseret ved en uformel omgangstone og engagerede medarbejdere.

Du tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer, samt sundhedsforsikring og andre personalegoder.

Upload din ansøgning, CV og eksamenspapirer/karakterer via nedenstående link senest den 15. april 2019. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning med det samme.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

SoMe-redaktør Lea Klæstrup Andersen på 30702442 eller lka@femern.dk.

Ansøgningsfrist:
15. april 2019

Søg jobbet her

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
15-04-2019

(Opslået: 02-04-2019)
Betingelser
- se tekst  timer pr. uge
- se tekst kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Lea Klæstrup Andersen
Virksomhed:
Lea Klæstrup Andersen
Virksomhed:
Femern A/S
Femern A/S
Vester Søgade 10
1601 - København V
Tlf. 30702442
lka@femern.dk