Studiejobs.dk
    
Weekendnatportier på best western hotel hebron  
Vi søger en engageret og serviceminded natteravn til at passe vores reception hver anden weekend. Fredag, lørdag og søndag nat.

Hotellet: Vi er et hyggeligt hotel beliggende i centrum af København kun få minutters gang fra Hovedbanegården. Hotellet er bygget i 1899, og har altid været selvstændigt eget. Hotellet råder over 99 værelser og 7 konferencelokaler.

Jobbet: Vores nye medarbejder vil have ansvaret for check ind og check ud af vores gæster, salg af drikkevarer og snacks i vores lounge, reservation af værelser, natkørsel i vores hotelsystem herunder rapportering til diverse afdelinger. Herudover vil vores kommende medarbejder skulle kunne holde ro og orden.

Kompetencer: Smil og imødekommenhed er et must i arbejdet med gæster, og du skal som vores nye medarbejder sætte en ære i at have gæsten i fokus, og derved være medvirkende til at gæsten får den bedste oplevelse.

Jobbet er hver anden weekend men vi forventer en vis fleksibilitet i forhold til ekstra arbejde i ferier og ved sygdom. Vores nye medarbejder skal også kunne træffe selvstændige beslutninger og udvise ansvarlighed. Vores kollega skal kunne tale og skrive dansk og engelsk, og øvrige sprogkundskaber er en fordel.

Lyder det som et studiejob for dig, så skriv en ansøgning til receptionschef Birgitte på bm@hebron.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
05-05-2019

(Opslået: 05-04-2019)
Betingelser
- se annonce  timer pr. uge
- se annonce kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Birgitte Meilvang
Virksomhed:
Birgitte Meilvang
Virksomhed:
Best Western Hotel Hebron
Best Western Hotel Hebron
Helgolandsgade 4
1653 - København V
Tlf. -
bm@hebron.dk