Studiejobs.dk
    
Studentermedhjælp til etablering af familieklubber  
Fællesskab i Familieklubben
KFUM-Spejderne søger projektmedarbejder (studentermedhjælp) til etablering af familieklubber.
Har du lyst til at være en del af et projekt som får familier til at hjælpe andre familier? I Hele Danmarks Familieklub skal KFUM-Spejderne som partner, sammen med projektejeren KFUMs Sociale arbejde og partneren FDF, etablerer familieklubber i Danmark. Som projektmedarbejder kommer du til at arbejde tæt sammen med vores spejdergrupper, for at engagere dem i projektet. Formålet med en familieklub er at udsatte familier kan mødes med resurse stærke familier, spise sammen samt laver meningsfulde lege og spejderaktiviteter sammen. Projektet skal på en og samme tid kapacitetsopbygge de deltagende familier og lære spejdergrupperne om arbejdet med udsatte familier.
Din profil
Du er i gang eller færdig med din bachelor hvor du har interesseret dig for sociale forhold i Danmark, civilsamfundsopgaver, samfundsengagement, eller pædagogik. Men det kan også være din studieretning er en helt anden og du brænder for at støtte og hjælpe udsatte familier i Danmark.
Dine opgaver
- Kontakte potentielle spejdergrupper i Danmark med henblik på at starte familieklub
- Analyserer og afdække de mest oplagte steder at starte op
- Deltage i møder med spejdergrupper og formidle den gode ide
- Facilitere opstart af familieklubber herunder hvervning af frivillige og familier
- Koordinerer indsatser og drift af familieklubber med resten af projektdeltagerne
KFUM-Spejderne har i øjeblikket 8 projektmedarbejdere der arbejder med eksternt finansierede projekter som er forankret i KFUM-Spejdernes formål, vision og strategi. Projekterne handler eksempelvis om bæredygtighed, socialt ansvar og demokratidannelse. Frivillige spejderledere samt den ansatte projektchef, udviklingskonsulenterne og kommunikationskonsulenter sikrer, sammen med projektmedarbejderne høj kvalitet og professionalisme, i gennemførslen af projekterne. Som medarbejder på et af KFUM-Spejdernes eksternt finansierede projekter bliver du givet stort ansvar for at nå de opstillede mål, sammen med den ansatte interne projektleder. Samarbejdet beror på stor grad af selvledelse og din egen evne til at tænke proaktivt og kreativt i løsningen af opgaverne.
Du får kontorplads hos KFUM-Spejderne på spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra, når dette giver mening. Vi forventer at du taler og skiver dansk flydende. Der er tale om en projektansættelse på cirka 15-20 timer om ugen med start hurtigst muligt. Projektet slutter i 2021, hvor din ansættelse enten stopper eller du overgår til et andet projekt. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Noget af din arbejdstid vil ligger udenfor normal arbejdstid.
Lønnen er 138 kr. i timen + feriepenge.
Vi er på udkig efter
- En person der ser muligheder og er med til at udvikle rekutteringskoncepter
- En person, der er proaktiv og følger op på aftaler
- En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål
- En person, der er god til at kommunikere med frivillige spejderledere
- En person, der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt
- En person, der har lyst til at indgå i det kreative team af projektmedarbejdere og konsulenter som har deres daglige arbejde på kontoret.
I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef, I.f.t. de daglige opgaver vil du referer til projektleder Thomas Olsen som har det daglige ansvar for styring af projektet. Vil du høre mere om projektet kan du kontakte Thomas på tlf. 22 22 94 22, thomas@kfumspejderne.dk
Vi skal have din ansøgning senest 3. juni 2019, der afholdes ansættelsessamtaler løbende. Send din ansøgning ved at følge dette link: https://app.jobmatchprofile.com/2y5f6p til . Hvis du har spørgsmål kan du kontakte: projektchef Morten Grouleff, morten@kfumspejderne.dk, eller tlf. 22 22 94 25.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
03-06-2019

(Opslået: 28-05-2019)
Betingelser
15-20  timer pr. uge
141 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
kontoret
Virksomhed:
kontoret
Virksomhed:
KFUM-Spejderne I Danmark
Wagnersvej 33
2450 - København SV
Tlf. 70102666
morten@kfumspejderne.dk