Studiejobs.dk
    
Studentermedhjælp til ledelsesteam  
KFUM-Spejderne søger en studentermedhjælp til at understøtte organisationens ledelsesteam i forbindelse med generalsekretærens barselsorlov, og til efterfølgende at understøtte generalsekretæren i gennemførelsen af et analysearbejde.

Stillingen er på 15 til 20 timer om ugen. Arbejdstiden kan variere fra uge til uge, og kan tilrettelægges fleksibelt. Stillingen løber fra 15 august 2019 til 15. maj 2020 med mulighed for forlængelse.

Opgaverne er:

• At understøtte ledelsesteamet i en række administrative opgaver som f.eks. at sikre strukturering og systematisering af visse administrative opgaver (efterår 2019).
• At koordinere praktiske forhold omkring vores administrationscenter.
• Delvis betjening af hovedbestyrelse og forretningsudvalg (efterår 2019).
• At understøtte generalsekretæren i dennes daglige opgaveløsning (forår 2020).
• Tilrettelægge og gennemføre en medlems-, og foreningsanalyse (forår 2020).

Vi søger en studerende fra f.eks. samfundsfag, business administration eller med en anden relevant baggrund med interesse, kompetencer og erfaringer indenfor:

• Strukturering af administrative opgaver
• At kunne se det overordnede billede mens man befinder sig i detaljen.
• At kunne sætte sig ind i nye kontekster og forstå organisatoriske forhold.
• Have forståelse for og erfaring fra politiske ledede organisationer.
• Interviews og opsamling af primært kvalitative data, og analyse af disse for at finde sammenhænge der kan pege på særlige indsatsområder der efterfølgende skal arbejdes konkret med.
• At formulere sig mundtligt såvel som skriftlift på en effektiv og let forståelig måde til vores medlemmer.

Vi kan tilbyde en attraktiv arbejdsplads med i alt 25 medarbejdere i Københavns Sydhavn, hvor der er 8 andre studentermedhjælpere. Der er højt til loftet hos os, og vi har en vigtig opgave at løse. Lønnen er kr. 141,- i timen. Arbejdsstedet er Wagnersvej 33, 2450 København SV. Arbejdstiden er fleksibel, og det er også muligt at arbejde hjemmefra nogle dage.

Send en ansøgning til os på https://app.jobmatchprofile.com/gsfqcy senest d. 18. juni kl. 12.00. Vi afholder samtaler fredag d. 21. juni om formiddagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til generalsekretær Thomas Lynderup Kirkeskov på 22229420 eller tk@kfumspejderne.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


KFUM-Spejderne er en stor del af den danske spejderbevægelse med 29000 medlemmer og 450 lokale spejdergrupper spredt ud over hele landet. Vi bereder børn til livet igennem friluftliv, fællesskab og udfordringer.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
18-06-2019

(Opslået: 27-05-2019)
Betingelser
15-20  timer pr. uge
141 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Thomas Kirkeskov
Virksomhed:
Thomas Kirkeskov
Virksomhed:
KFUM-Spejderne
Wagnersvej 33
2450 - København SV
Tlf. 22229420
tk@kfumspejderne.dk