Studiejobs.dk
    
Projektmedarbejder  
Har DU mod til at gøre en forskel?
Baptistspejderne søger to projektmedarbejdere

Udvikling og implementering
Baptistspejderne søger to studentermedarbejder til et projekt med udvikling og implementering af pro-grammateriale i vores spejderkredse. Har du lyst til at være en del af en organisation i udvikling og arbejde med at give børn og unge en fantastisk mulighed for at udvikle ansvar, respekt og mod? Så er det her jobbet for dig!
Formålet med projektet er at give vores frivillige ledere gode arbejdsredskaber, samt mod til at afprøve nye og spændende aktiviteter sammen med spejderne.
Vi har rammerne for et programmateriale, din opgave er at udvikle og implementere det til vores brug, sammen med din nye kollega.

Din profil
Du er i gang eller færdig med din bachelor, hvor du har interesseret dig for kommunikation, pædagogik og/eller organisationsudvikling. Men det kan også være din studieretning er en hel anden og du brænder for at give flere børn og unge styrke til at gøre en forskel.

Dine opgaver
• Tilpasse programmateriale til Danske Baptisters Spejderkorps i overensstemmelse med korpsets vision og mission
• Kontakt og kommunikation til korpsets kredse om programmateriale og andet der understøtter kredsenes arbejde med at få ny inspiration til spejderarbejdet
• Sparring med korpsets kredse ift. implementering og udbredelse af programmateriale
• Arrangere og gennemføre inspirationsevents

Baptistspejderne er en organisation med 1000 medlemmer, fordelt på 22 lokalforeninger, kaldet kredse. Vi arbejder for at udvikle robuste mennesker gennem udfordringer, friluftsliv og sunde fællesskaber. Baptistspejderne er ledet af Korpsrådet som er vores bestyrelse, herunder er der en Engagements-styregruppe som vil være din primære sparringspartner vedr. dine arbejdsopgaver.

Vi er på udkig efter
• En person der er skarp på kommunikation
• En person, der kan tage ansvar og selvstændigt planlægge sit arbejde og nå opstillede mål
• En person der har mod til at tænke nyt
• En person med projekterfaring
• En person der har respekt for forskelligheder og de udfordringer frivillige ledere står med
• En person der har lyst til at indgå i et team og som er god til at samarbejde
• En person, der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt
• En person, der er proaktiv og følger op på aftaler

Vi søger medarbejdere i hele landet. Baptistspejderne har kontorfællesskab i Københavns Sydhavn hos KFUM-Spejderne i Danmark, hvor du skal mødes med din kollega min. to gange om måneden. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra når dette giver mening, og hvis du bor i nærheden af Køben-havn, kan du få en kontorplads hos KFUM-Spejderne.
Der vil også være rejseaktivitet rundt i Danmark, når du skal besøge vores spejderkredse.

Vi forventer, at du taler og skriver dansk flydende. Der er tale om en 2-årig projektansættelse på 15 timer om ugen med start 1. oktober 2019. Arbejdsopgaverne kan udvikle sig undervejs. Du planlægger selv din arbejdstid fra uge til uge. Der vil dog være datoer i løbet af året, hvor du skal deltage i arrangementer arrangeret af korpset fx på Fællesudvalgsweekend d. 4.-6. oktober 2019. Noget af din arbejdstid vil ligge udenfor normal arbejdstid. Lønnen er 141 kr. i timen + feriepenge. Rejseudgifter ifm. arbejdet vil blive dækket.

I din ansættelse vil du i forhold til dine faglige opgaver referere til Baptistspejdernes ledelse. I forhold til ansættelsesforhold vil du være ansat af KFUM-Spejderne. Vil du høre mere om projektet kan du kontakte Mikkel Nilsson på 28 28 28 00 eller mikkelbn@dbs.dk.

Vi skal have din ansøgning senest 15. august. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i slutningen af august i København.

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og andre relevante papirer til job@dbs.dk.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
15-08-2019

(Opslået: 10-08-2019)
Betingelser
15  timer pr. uge
141 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Mikkel Nilsson
Virksomhed:
Sanne Lund Sørensen
Virksomhed:
Danske Baptisters Spejderkorps
Wagnersvej 33
2450 - København SV
Tlf. 28282800
mikkelbn@dbs.dk