Studiejobs.dk
    
Deltidsmedarbejder til kundeservice, 12 timer, ikea gentofte  
HVEM ER DU?

Din fornemste opgave i informationen/Småland er at tage godt imod alle vores mange kunder, der kommer til varehuset, så de oplever det som hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA. Du vil tage imod vores gæster på en ærlig, naturlig og ligefrem måde.

Din baggrund kan være mangeartet. Det vigtigste er, at du er serviceorienteret, udadvendt og har en energi, der smitter af på både kunder og kollegaer - også når der er travlt, og der er kunder så langt som øjet rækker. Vi lægger desuden vægt på, at du:

• Trives med rutineprægede arbejdsopgaver
• Kan holde hovedet koldt og tage ansvar for forskellige kundesituationer
• Kommunikerer tydeligt
• Er glad for at underholde og passe børn
• Motiveres af at indgå i et stort team og have mange mennesker omkring sig


HVAD DU SKAL LAVE – DAG FOR DAG
Som medarbejder i informationen/Småland kommer du til at stå i vores indgangs område med direkte kundekontakt og i vores Småland, hvor børnene mellem 3 – 10 år kan lege, imens forældrene handler i varehuset.
• Dine opgaver er derfor at:
• Møde og indgå i korte dialoger med mange nye mennesker hver dag, hvor du altid har overskuddet til at relatere til kunderne og give lidt af dig selv.
• Sørge for at alle kunder får en gul IKEA-pose.
• Tage imod og se efter børnene i Småland.
• Besvare spørgsmål fra kunderne, der omhandler hele IKEA, og derfor have et tæt samarbejde med de andre afdelinger i varehuset.


Vi sørger for at give dig den rette oplæring, så du kan udføre dine arbejdsopgaver og tage godt imod vores gæster. På den måde kommer du til at kende din arbejdsplads og IKEAs kultur rigtig godt.

SAMMEN SOM ET TEAM
Informationen/Småland er en lille afdeling med et rigtig godt kollegialt sammenhold. Vi har mennesket i fokus og bestræber os hver dag på at skabe en bedre hverdag for os selv, hinanden og vores kunder, ved at være smilende og hjælpsomme. Vi kommer alle fra forskellige baggrunde, og der er derfor plads til at være lige den, du er. Sammen hjælper vi hinanden med at udvikle os som medarbejdere og afdeling, og vi tager ansvar for at alle kunder får en god oplevelse.

Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge. Arbejdstiden varierer inden for tidsrummet kl. 16.00-21.00 på hverdage, og inden for tidsrummet kl. 9 -21.00 i weekender.
Du skal forvente at arbejde ca. 1-2 hverdagsaftener om ugen, samt hver anden weekend både lørdag og søndag. Vi ønsker tiltrædelse pr. 01.08.2019.

PLADS TIL AT UDVIKLE DIN KARRIERE
Leder du efter et sted med gode kollegaer og et stærkt sammenhold, så er der plads til dig i IKEA. Sammen arbejder vi for at opfylde boligdrømme og skabe bedre hverdag for de mange mennesker, som besøger os hver dag. Her kan du både starte din karriere og få studierelevant erfaring. Du får viden om, hvordan en stor international virksomhed er skruet sammen, og der er plads til dine styrker og til, at du kan udvikle din karriere. Vi hjælper hinanden, og sammen skaber vi den gode stemning i IKEA. Her er der plads til dem, der er målrettede, og dem der elsker at ændre planer. Her er plads til dig.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
31-07-2019

(Opslået: 20-06-2019)
Betingelser
12 timer pr. uge  timer pr. uge
116,42 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Rikke Debois
Virksomhed:
Rikke Debois
Virksomhed:
IKEA, Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. 41865203
rikke.debois@ikea.com