Studiejobs.dk
    
Køkkenkonsulent, 12 timer pr. uge , ikea taastrup  
Køkkenkonsulent hos IKEA Tåstrup, 12 timer pr. uge

Når kunderne skal have et nyt køkken, står du klar med råd og inspiration. Du ser muligheder og benytter dig af dine tekniske færdigheder til at tegne køkkener, der matcher de mange menneskers behov. Til gengæld står vi klar med et job, der udfordrer dine evner og inspirerer dig til udvikling.

INSPIRER DINE KUNDER OG REALISÉR DERES KØKKENDRØMME
Køkkenafdelingen er placeret på varehusets øverste etage, og er den største salgsafdeling i IKEA Gentofte, med ca. 40 medarbejdere. Vi sælger hver dag inspirerende køkkenløsninger med udgangspunkt i den enkelte kundes hjem. Vi har en seriøs tilgang til vores arbejde og et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op, og hvor der er plads til at være lige præcis den, du er.

Vi hjælper kunderne fra ide til køb af hele køkkener eller med elementer til at supplere deres nuværende køkken. Vi sælger både modulopbyggede køkkener, hvidevarer og andet tilbehør til køkkenet, ligesom vi hjælper med design og teknik. Uanset hvad vores kunder kommer efter rådgiver vi altid kunderne til den bedste løsning efter deres drømme og behov. Meget af rådgivningen foregår foran computeren, hvor kunden ofte har deres egen køkkentegning med. Derudover hjælper vi dem med valg af detaljer og designløsninger, og vi tager gerne kunden med rundt på en inspirationstur i vores udstilling.

EN ALSIDIG ARBEJDSDAG
Det er din fornemmeste opgave at guide og rådgive vores kunder gennem deres køb - hvad enten det er det komplette køkkenkøb, et køleskab eller blot de rette køkkenindsatser. Dine primære arbejdsopgaver er herudover at:
• Tilsikre en uovertruffen oplevelse af køkkenkøbet i din dialog med kunden
• Tegne køkkener i vores tegneprogram og sælge køkkenløsninger efter kundens behov og ønsker
• Bidrage til og følge op på, at vi når vores salgsmål
• Være vært og koordinere rådgivningsmøder for indkomne kunder
• Sælge hvidevarer og andet tilbehør til køkkenet
• Sørge for at køkkenafdelingen altid er præsentabel og inspirerende overfor vores kunder.

DU BRÆNDER FOR OG HAR ERFARING MED SALG
Du har erfaring med kundeservice og aktivt salg gennem forståelse af kunderne og deres behov. Du har ligeledes gode salgskompetencer og kommunikerer tydeligt og velovervejet. Derudover er du ansvarsbevidst og selvstændig, hvorfor du trives med at tage egne beslutninger. Desuden er det vigtigt, at du har gode tekniske færdigheder, og trives i en travl hverdag med mange mennesker omkring dig.

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?
Stillingen er på 12 timer pr. uge i gennemsnit, og arbejdstiden vil variere inden for tidsrummet 16.00-21.00 mandag til fredag samt 09.00-21.00 lørdag og søndag. Du skal regne med at arbejde ca. en hverdagsaften til kl. 21.00 om ugen samt hver anden weekend både lørdag og søndag. Vi forestiller os opstart pr. 1. august 2019. Send din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside på www.ikea.dk/job - vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
08-08-2019

(Opslået: 28-06-2019)
Betingelser
12 timer pr. uge  timer pr. uge
164 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Rikke Debois
Virksomhed:
Rikke Debois
Virksomhed:
IKEA, Gentofte
Nybrovej 2
2820 - Gentofte
Tlf. 41865203
rikke.debois@ikea.com