Studiejobs.dk
    
Garderobe personale søges til helt ny natklub!  
Vi har åbnet dørene til et helt nyt getaway paradis i midten af København. Natklubben er inspireret af junglerne fra Caribien kombineret med råheden fra favelaen - en ny oase der bestræber sig på at være en af de hyggeligste og mest fortryllende natklubber der nogensinde er set i København.

Vi søger i den forbindelse udadvendt garderobe personale, som har lyst til at være med, til at opbygge et solidt fundament for vores nye natklub. Du bliver en del af et udadvendt team, der alle elsker at skabe en fest hver aften og sætter en dyd i god kundeservice samt at sørge for, at alle gæster får en fantastisk aften og derfor har lyst til at komme igen ugen efter.

Vi forestiller os at du som kandidat, vil være en person der har lyst til at arbejde i et travlt miljø, hvor du er vores direkte kontaktflade til gæsterne. Det er vigtigt at du behersker at have flere bolde i luften samtidig, og trives med, at der er mange mennesker omkring dig. Vi forventer ligeledes at du er udadvendt, har gode kommunikations evner og et stort engagement.

Arbejdstiderne er varierende, men det forventes at du kan tage minimum 4 vagter om måneden. Vagterne foregår i dele af tidsrummet 21:30-05:30.

Ønsker du at blive en del af Københavns nye getaway paradis? Så send os en ansøgning til contact@labonita.dk, vedhæft billede samt CV.

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
18-12-2019

(Opslået: 07-11-2019)
Betingelser
10-15  timer pr. uge
Efter kvalifikation kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Karsten
Virksomhed:
Karsten
Virksomhed:
La Bonita
Vester Voldgade 83
1552 - København
Tlf. 20208154
contact@labonita.dk