Studiejobs.dk
    
Logistikmedarbejder til full serve lageret, 12 timer pr. uge, taa  
HVEM ER DU?
Din baggrund kan være mangeartet. Du har dog gerne erfaring med lager- og logistikarbejde fra en detailvirksomhed, ligesom du har erfaring med et hårdt fysisk arbejde. Har du truckcertifikat, vil det være en fordel, men er ikke et krav. For at trives i jobbet skal du kunne lide at arbejde i et detailmiljø, som er præget af et højt tempo. Du motiveres af at prioritere og organisere egne opgaver, så tiden udnyttes bedst muligt, og har et godt overblik og kan tage initiativ. Du har høj selvdisciplin og kan lide at arbejde med rutinepræget arbejde. Der er mange tunge løft, da vi plukker og pakker kasser/varer på op til 50 kg. pr. kasse, så det er hårdt arbejde. Det er derfor vigtigt, at du er i god fysisk form og kan tage fat – selvom vi selvfølgelig altid hjælper hinanden.
Det er en fordel hvis du har et truckcertifikat – eller er villig til at erhverve det,
samt kan tale engelsk.

HVAD SKAL DU LAVE DAG FOR DAG
Den primære opgave på vareudleveringslageret er plukning af kundeordrer. I takt med, at kunden ekspederes gennem kasselinjen i varehuset, finder du varen til kunden og sørger for, at den rigtige vare udleveres hurtigst muligt og uden fejl og mangler. Vi er derfor en vigtig del af totaloplevelsen for kunderne. Mange opgaver løses ved hjælp af forskellige transport- og løfteredskaber, men jobbet kræver en direkte fysisk indsats. Dine opgaver kommer til at omhandle:
• Pluk- og pakning af fragt- samt klik & hent-ordrer.
• Vareopfyldning
• Oprydning samt vedligeholdelse af afdelingen og dens udstyr
• Tæt samarbejde med øvrige afdelinger, særligt Kundeservice og Salg
Du vil primært arbejde selvstændigt men med kolleger tæt omkring dig. I afdelingen arbejder alle mod det samme fælles mål, nemlig at sikre en effektiv logistik i varehuset og yde god service over for kunderne, selvom vi ikke har direkte kundekontakt.

VORES TEAM I IKEA
I logistikafdelingen har vores medarbejdere fokus på at vedligeholde kvaliteten mht. opfyldning af varerne og på den måde skabe den gode oplevelse for vores kunder. Det er en stor afdeling hvor vi alle kommer fra forskellige baggrunde, og her er plads til at være den, du er. Du kommer hurtigt i gang og vi sørger for den rette oplæring, så du kan møde kundens forventninger om, at varen er placeret tilgængelig og i perfekt stand. Det gør, at du hurtigt kommer til at kende IKEAs sortiment og din arbejdsplads rigtig godt.

Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge, og du skal forvente at arbejde 1-2 aftener om ugen samt hver anden weekend. Du kan forvente at arbejdstiderne kan ligge mellem kl. 07.00 og 22.00 i weekenden, og mellem kl. 16 – 22.00 i hverdagene. Jobstart den 1.10.2019.

PLADS TIL AT UDVIKLE DIN KARRIERE
Leder du efter et sted med gode kollegaer og et stærkt sammenhold, så er der plads til dig i IKEA. Sammen arbejder vi for at opfylde boligdrømme og skabe bedre hverdag for de mange mennesker, som besøger os hver dag. Her kan du både starte din karriere og få studierelevant erfaring. Du får viden om, hvordan en stor international virksomhed er skruet sammen, og der er plads til dine styrker og til, at du kan udvikle din karriere. Vi hjælper hinanden, og sammen skaber vi den gode stemning i IKEA. Her er der plads til dem, der er målrettede, og dem der elsker at ændre planer. Her er plads til dig.Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
15-09-2019

(Opslået: 26-08-2019)
Betingelser
12 timer pr. uge  timer pr. uge
120.00 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Rikke Debois
Virksomhed:
Rikke Debois
Virksomhed:
IKEA, Danmark
Mårkærvej 14
2630 - Tåstrup
Tlf. 26792362
rikke.debois@ikea.com