Studiejobs.dk
    
Projektassistent i et konsulenthus  
Som projektassistent vil du blive sat ind i et aktivt, livligt og omskifteligt miljø. Her får du rig mulighed for selv påvirke, hvilken faglig retning du ønsker indenfor vores fokusområder. Vi hjælper vores kunder med at indfri deres fulde potentiale ved at få lagt den rette strategi og sørge for at den bliver eksekveret. Som projektassistent kommer du helt tæt på kundernes virksomhed og bidrager til at de bliver en succes.


Forventningerne til dig:

For os betyder dit mindset og værdier mere end de faglige kompetencer. Dermed ikke sagt, at vi ikke også forventer, at du kan levere på et meget højt fagligt niveau med en stærk logisk sans. Det forventes, at du er særligt dygtig til at arbejde selvstændig, reflekteret og velstruktureret. Der er også behov for, at du kan tilpasse din dagligdag i forhold til indkommende ad hoc opgaver og deadlines. Desuden er det vigtigt at du finder dig godt tilpas i et arbejdsmiljø, som ikke altid er rammesat, og at du selvfølgelig kan tåle konstruktiv kritik, samt besidder evnen til at reflektere over egen adfærd.

Fagligt skal du kunne begå dig i Office og bidrage med viden og forståelse fra dit igangværende studie på et højt niveau.


Opgaverne:

Som projektassistent bliver man stillet overfor en lang række opgaver. Dette indebærer aktiviteter indenfor salg, levering og udvikling. Man bidrager til salget gennem mødebooking, seminarer og konferencer. Man hjælper med data indsamling, analyser og design af løsninger og materiale til kunder. Man arbejder kontinuerligt med egen udvikling og interne projekter.

I samarbejde med en konsulent får man rammesat en læringsproces, der giver personlig såvel som faglig udvikling. Dette vil løbende kvalificere dig til flere opgaver med større ansvar. Målet er, at man efter endt uddannelse (og mindst et år som projektassistent) er klar til jobbet som konsulent.

Hvis du har lyst til at blive en del af vores team, så vedhæft én PDF med dit CV, karakterudskrift samt en motiveret ansøgning inden den 26. september.

Ansøgninger der ikke indeholder en motiveret ansøgning bliver ikke taget i betragtning. Da vores kunder primært er danske virksomheder, er det et krav, at du er flydende i både skrift og tale på dansk. Ansøgninger på engelsk bliver derfor heller ikke taget i betragtning.

Du kan med fordel læse mere om hvad vi laver på vores hjemmeside: www.execution-excellence.com

Skriv venligst, at du så denne stilling på Studiejobs.dk

Indryk studiejob
Tidsfrist for ansøgning
13-10-2019

(Opslået: 02-09-2019)
Betingelser
15 - 25  timer pr. uge
150 kr/time
Kontaktperson
Stillingsannonce:
Simon Munch
Virksomhed:
Simon Munch
Virksomhed:
Execution Excellence
Nørrebrogade 45D, 4th
2200 - København N
Tlf. 60173682
sim@execution-excellence.com