SalgsJob Logo
Studiejob Marked
Salgsjob.dk | Sælg Dig Selv


21. oktober 2019
Opret Annonce Opret CV
Opret Firma Søg Job
Kontakt (Gratis!)

Studentermedhjælper med højt drive til saas-salg

 
Indrykket 11. september 2019

Ofir A/S

 
Tilbage til annonce oversigten
Beskrivelse af Stillingen:  
Virksomhed
Ofir A/S
Gladsaxe Møllevej 28
Att.: Martin Østergaard
2860 Søborg
Tlf.: 39577816
Job ref.: 5019

Ansøgningsfrist
23. september 2019

Arbejdssted
København

Fagområde
Salgsjobs

Løn og timer / uge
Ca. 15 timer pr. uge
Aftales med leder kr./time

Stillingsbetegnelse
Studiejob
Vil du have fantastiske og engagerede kollegaer og være en del af en Great Place to Work-certificeret arbejdsplads? Forstår du at formidle budskaber, og er du god til at sælge via telefonen? Brænder du for at gøre en forskel for erhvervslivet, og drives du af at skabe resultater?

Kan du svare JA til ovenstående, så kan du være den nye studentermedhjælper, vi mangler til vores salgsteam hos MatchWork!

Vi har en vision om at hjælpe alle små og mellemstore virksomheder med at styrke deres tiltrækningskraft på arbejdsmarkedet, når de skal søge nye medarbejdere. Vores SaaS produkt - Brandero ansøgersites - har knapt to år på bagen, og vi har allerede hjulpet mere end 1.500 virksomheder med at tiltrække de helt rigtige kandidater. Vi har mange tilfredse og loyale kunder – og dem skal vi selvfølgelig have mange flere af.

Det er lige præcis her, du kommer ind i billedet og kan gøre en forskel!

En proaktiv og resultatorienteret sælger
Sammen med dine kollegaer i salgsteamet bliver din opgave at kontakte virksomhedsledere og andre ansættende ledere i små og mellemstore virksomheder. Du skal tilbyde dem deres helt eget ansøgersite (SaaS-salg), som er med til at brande virksomhederne overfor potentielle nye medarbejdere.

Du arbejder selvstændigt og baserer din salgsopgave på et højt aktivitetsniveau samt gode salgsdialoger, så du vil helt sikkert opleve at skaffe nye kunder i butikken hver dag.

Til at støtte op om dit salg får du kompetent sparring fra både kollegaer og din chef. Vores marketingafdeling vil desuden understøtte din salgsindsats med relevant data, som sikrer at du bruger din tid bedst muligt og får succes med dine opkald.

Du har hele tiden adgang til overblik over indfrielsen af dine succesparametre, hvoraf antal salg og opnået omsætning selvfølgelig er de mest relevante.

Vi forventer, at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen, og vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder. Vi søger i alt 2-3 studentermedhjælpere til at supplere vores salgsteam, så del gerne denne jobannonce med dine venner og medstuderende.

Vil du med på rejsen?
MatchWork er en mindre virksomhed med kort fra idé til handling. Vi har mindset som en start-up virksomhed, men samtidig erfaring og ekspertise fra en etableret virksomhed, da Brandero er født ud af jobportalen Ofir.dk, som vi også driver.

Vi er midt i en spændende og udviklingsfyldt rejse, hvor vi oplever stor vækst, bl.a. fordi der er stort potentiale for et produkt som vores i en tid, hvor mange virksomheder har svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft.

Vi er 25 dedikerede og dygtige medarbejdere, som elsker at fejre vores successer og have det sjovt sammen. Vi har en lækker kantineordning fra Meyers, og så ligger vi godt i fht. både offentlig og privat transport med parkeringspladser til alle medarbejdere.

Motionsrum med moderne træningsudstyr, personalerum med bordfodbold og bordtennis samt sjove fester og teamture kan vi også tilbyde. Og så er vi som sagt Great Place To Work-certificerede i 2019 med meget fine resultater.

Hvad nu?
Har du spørgsmål til stillingen så giv Pam Singh et kald/sms på 50 81 83 04. Du må også meget gerne sende en mail på psi@ofirjob.dk.

Send din ansøgning med beskrivelse af din salgserfaring og hvorfor vi skal mødes til en samtale. Du sender din ansøgning via vores ansøgersite: https://ofir.brandero.com/#jobs

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og holder løbende samtaler.
   
   
   
   
Powered by Studiejobs.dk